Laused, mida tuleks armusuhtes tingimata vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa ei taha kallimaga tüli norida? Siis võta teadmiseks, et teatud lauseid tuleks armusuhtes vältida, sest need võivad vaid probleeme tekitada. 

  • Sa oleksid veelgi seksikam, kui sa...

Pole tähtis, kas pead silmas seksikamate rõivaste kandmist, uut soengut või trenni tegemist. Oma partneri välimuse sel viisil kommenteerimine viib teid kiiresti libedale teele, kirjutab ChaCha.

  • Rahune maha!

See kahesõnaline käsklus muutub suhtes peaaegu igas kontekstis mürgiseks. Kui naine ärritub ja sa soovitad tal maha rahuneda, siis võid kindel olla, et naine ärritub veelgi enam. 

  • Käitu nagu mees!

Naised, miski ei tõuka meest kiiremini kaitsepositsioonile, kui tema mehelikkuses kahtlemine. Isegi kui romantilised filmid on tekitanud sulle kindla ettekujutuse sellest, kuidas peaks tõeline mees käituma ja rääkima, ei tohiks sa kunagi oma mehe maskuliinsuses kahelda. 

  • Sa ei saaks niikuinii aru...

Ära üritagi oma naisest lahti saada, öeldes, et sul pole mõtet talle midagi rääkida, sest ta niikuinii ei mõistaks sind. Naine ei pruugi õlle, jalgpalli või mõne mehise seriaali vastu nii suurt huvi tunda kui sina, kuid ta ei lase sul kunagi minema kõndida, kui oled talle väitnud, et ta ei mõistaks sind.

  • Kas ma meeldin sulle?

Kui küsid mehelt iga päev, kas sa meeldid sulle, siis peagi võib see halvasti lõppeda. Kui sa kahtled selles, mida ta sinu vastu tunneb, siis see näitab välja, et sa oled ebakindel ning lõpuks võib hakata mees isegi kahtlema, kas sa ikka meeldid talle või mitte. Ta on ju sinuga koos, seega jah, ilmselt sa ikka meeldid talle.

  • Ma soovin, et mu ... meeldiks sulle rohkem

Samamoodi, nagu ei tohiks kahelda selles, kas sina meeldid mehele, ei tohiks näidata kahtlust välja ka selle suhtes, kas mehele meeldib mõni su kehaosa. Mehed teavad, et naised tunnevad teatud asjade suhtes ebakindlust ning mees tahab sind loomulikult alati toetada, kuid sa ei pea oma ebakindlust kogu aeg välja näitama.

  • Ma pole seda eelnevalt märganudki, kuid sa meenutad ...

Ürita vältida oma naise võrdlemist mõne teise naisega. Isegi kui sinu eesmärgiks on naisele kompliment teha, on tema võrdlemine mõne kuulsuse, tuttava või võõraga alati halb idee. 

  • Sa oled täpselt nagu su ema/isa

Hoolimata sellest, kui palju armastab naine oma ema või mees oma isa, nende võrdlemine vanematega võib teatud inimestele lausa solvavalt mõjuda. Ka need inimesed, kel on vanematega head suhted, tahaksid siiski olla iseseisvad isiksused, kes ei sarnane oma vanematele.

  • Mind ei huvita!

Kui mees üritab sulle midagi seletada ja sa segad tema jutule vahele, öeldes, et sind ei huvita, siis see näitab talle, et sa ei hooli tema jutust ja võib mehele samamoodi mõjuda kui sinule «rahune maha». Miski ei nulli mehe enesekindlust rohkem sellest, kui tema armastatud naine ütleb talle, et mehe arvamus on tühine ja tema sõnad raiskavad su aega.

  • Kas sa ikka tead, mida sa teed?

Kuigi mees pole kunagi varem autol rehvi vahetanud, lasanjet valmistanud või last lasteaeda viinud, ei tähenda see, et ta ei saaks nende ülesannetega hakkama. Harjutamine teeb ju meistriks.

  • Mul oleks vaja veidike hingamisruumi/Me peaks ehk teiste inimestega kohtuma

Põhimõtteliselt ütled sa nende lausetega, et tahaksid uut suhet. Võib-olla on su eesmärgiks veidike aeg maha võtta ilma suhet ametlikult lõpetama, kuid nende lausete välja ütlemine näitab partnerile, et sa pole suhtega rahul. Kui tahad partnerile midagi sellist öelda, siis veendu, et oleksid 100 protsenti valmis edasi liikuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles