Mis värvi juuksekaunistused sobivad sinu välimusega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval on olemas väga palju erinevaid klambreid, lipsukesi ja muid juuksekaunistusi. Nende valimine on keeruline, sest kõik aksessuaarid ei pruugi sobida sinu juuste värvi ja sinu nahatooniga.

Geniusbeauty.com kirjutab, millist värvi juuksekaunistused sobivad erinevate välimustega:

  • Tumedad juuksed; hele nahk; pruunid või sinised silmad

Sulle sobivad erinevat värvi aksessuaarid. Sobivad ka tavalised nahatooni kaunistused, kuid ka muud soojad toonid. Tasub vältida väga erksat värvi aksessuaare. Hõbedased kaunistused näevad samuti head välja.

  • Blondid, pruunid või punakad juuksed; hele nahk; heledad silmad

Kõige paremini sobivad sellise välimuse puhul pastelsed toonid ja valged aksessuaarid. Soojad erksad värvid jäävad ka ilusad. Väldi musta, tumepruuni, halli ja muid tumedaid värve – need ei ole sinu värvid!

  • Tumedad juuksed, päevitunud nahk, pruunid silmad

Sulle sobivad kõik erksad värvid! Tasub katsetada ka tumedate sügavate värvidega – näiteks purpurpunane ja mürkroheline. Valge sobib samuti hästi. Ilusasti mõjuvad ka kuldsed ja säravad kaunistused.
 

Muidugi ei pea alati valima juuksekaunistusi nende reeglite järgi. Võid kanda ka aksessuaare, mis sobivad värvi poolest näiteks sinu riietusega. Mida suurem aksessuaar on, seda olulisem on hea tulemuse nimel neid reegleid järgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles