Nippe, kuidas teha kuumadele ilmadele vastupidav meik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvel kulub meik kiiremini maha ja ilus meik võib päeva jooksul muutuda koledaks.  Sellepärast tasub suure kuumusega teha omale võimalikult kerge ja lihtne meik.

Youbeauty.com toob välja neli nippi, kuidas teha endale soojadele ilmadele vastav meik:

1) Loobu jumestuskreemist – Jumestuskreemi asemel kasuta ainult päikesekreemi või SPF-faktoriga meigialuskreemi. Varja nahal olevaid ebatasasusi ja punetavaid laike õlivaba peitepulgaga. Ülejäänud nahk tasub jätta puhtaks. Kasuta õhukesi salvrätikuid, et vähendada näo läikimist. Kui sa tunned ennast ilma jumestuskreemita ebakindlalt, siis kasuta mineraalpuudrit, mis ei ummista niivõrd poore.

2) Kasuta vedelat põsepuna – Vedel põsepuna on suhteliselt uus toode ilumaastikul, kuid annab väga häid tulemusi. Suvel on see palju vastupidavam kui kreem või puuder ning ei valgu laiali. Näppudega peale kandes ja  oskuslikult hajutades jääb tulemus loomulik ning ilus.

3) Värvi ainult ülemisi ripsmeid – Suvel pole otstarbekas värvida alumisi ripsmeid. Higistamine on kuumade ilmadega paratamatu ning tulemusena näed välja nagu panda. Ka ülemisi ripsmeid tasub värvida veekindla ripsmetušiga.

4) Ära kasuta huuleläiget – Enamik huuleläigetest ei kaitse sinu huuli päikese eest ja kuivatavad neid. Selle asemel kasuta toonitud huulepalsamit, mis ei lämmata sinu huuli ja kaitseb ühtlasi ka päikesekiirguse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles