Meestele: kümme märki, et naine flirdib sinuga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on väga erinevad ja nii on ka nende flirtimistehnikad väga varieeruvad. Kuid teatud vihjetest on siiski võimalik aru saada, kas naine flirdib sinuga.

Kümmet märki, et naine flirdib sinuga, vahendab Askmen.com:

  • Sinu ees teistega flirtimine – See on küll väga vastuoluline, kuid vahel flirdib mees sinu sõbraga, et sind meelitada. Sel puhul teeb ta seda alati sinu ees ja suunab suurema osa energiast sinu poole. Mõnele naistele lihtsalt meeldib seda tehnikat kasutada.
  • Kõnnib sinust korduvalt mööda – Kui tundub, et naine kõnnib sinust pidevalt ilma näilise põhjuseta mööda, siis teeb ta seda tõenäoliselt sinu tähelepanu saamiseks. Naine ootab, et sina temaga rääkima hakkaksid. Ta tahab sinu tähelepanu, aga ootab sinult esimest sammu.
  •  Kasutab oma huuli – Naise suu võib olla äärmiselt võrgutav. Kui naine paneb sinu ees omale huuleläiget, katsub õrnalt sõrmedega oma huuli või joob sinu ees joogikõrrest, siis tõenäoliselt ta flirdib sinuga. Naise huuled kiirgavad seksuaalset energiat ning nad kasutavad neid tihti flirtimiseks.
  • Tõmbab sind rahvast eemale – Kui naine üritab sind ülejäänud seltskonnast kõrvale tõmmata, siis ta tahab sinuga kahekesi olla. Selleks võivad nad vahel kasutada väga imelikke vabandusi. Kui oled ka ise naisest huvitatud, siis mine sellega lihtsalt kaasa.
  • Ta jäljendab sind – Millegi pärast hakkavad inimesed endale meeldiva inimese käitumist jäljendama. Kui ta jäljendab sinu liigutusi – näiteks hoiab samamoodi jooki nagu sina või istub samas poosis – siis ta soovib suure tõenäosusega sinu tähelepanu võita.
  • Juustega mängimine – Naised hakkavad alateadlikult oma juustega mängima, kui nad ootavad sinu tähelepanu. See on väga levinud märk ja juuksed võivad mõjuda väga flirtivalt.
  • Ta puudutab sind – Kui naine räägib sinuga ja selle käigus puudutab sind, siis saadab ta sulle sellega suure signaali. Kui ta katsub vestluse käigus õrnalt sinu õlga või kätt, siis see on märk, et sa mõjud talle ligitõmbavalt ja ootab sinult samuti tähelepanu.
  • Ta jälgib sind – Kui naisele pakub mees huvi, siis tal on raske temalt pilku eemal hoida. Naine on sinust suure tõenäosusega huvitatud, kui ta saadab sinu poole ka kaugusest flirtivaid pilke.
  • Tuleb sinu lähedale – Kui ta möödub sinust võimalikult lähedalt, siis on see märk, et ta tahaks sind lähemalt tundma õppida.
  • Hakkab sinuga rääkima – Konkreetne lähenemine on tihti kõige selgem ja tõhusam flirtimistehnika. Kui ta tuleb sinuga ise rääkima, siis tahab ta sinust rohkem teada ja on sinust huvitatud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles