Selged märgid, et sinu eks tahab sind tagasi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminekud on alati rasked. Mõnikord tahab aga üks osapool suhet taastada ja uuesti proovida.

Women's Health Magazine toob välja kuus märki, et sinu eks on sinust endiselt huvitatud:
 

1) Sinu eks võtab sinuga imelikel põhjustel ühendust

Lahku minnes inimesed tavaliselt ei võta oma endise partneriga mõnda aega ühendust. Kui sinu eks aga võtab sinuga ühendust, siis see on märk, et ta üritab sinuga suhtlust taastada. See on eriti tõenäoline, kui ta võtab ühendust väga suvalistel hetkedel ja mõttetute asjade pärast – näiteks küsib sinu ema kirsipiruka retsepti.

2) Sinu eks küsib sinu kohta

Kui ta küsib sinu kohta korduvalt, siis see on märk, et tal on endiselt sinu vastu tunded. Mõnikord võib ta sinu kohta uurimiseks sõbruneda sinu sõprade või sugulastega. See on selge vihje, et ta tahab sind tagasi.

3) Sa jooksed oma eksiga kokku

Kui jagad oma endise partneriga sama naabruskonda või seltskonda, siis on loomulik, et sa näed teda vahetevahel. Aga kui sa näed teda igal pool ja kogu aeg, siis on see juba kahtlane.

4) Su eks käitub nagu siis, kui esmalt kohtusite

Suhte algus on tavaliselt väga romantiline ja partnerid kohtlevad üksteist hästi. Sellise käitumise juurde tagasi pöördumine on märk sellest, et ta tahaks sinuga uuesti suhet alustada.

5) Su eks üritab end muuta

Suhe lõppes mingil kindlal põhjusel – tavaliselt kas teie mõlema või ühe osapoole «süül». Sa võid hakata tähele panema, et su eks üritab oma vigu parandada ja see võib tähendada, et ta tahaks sinuga uuesti proovida.

6) Su eks ütleb, et tahab sind tagasi

Siis on kõige kindlam, et ta on huvitatud sinuga suhte taastamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles