Selgeltnägija Mai-Agate Väljataga suhtleb surnutega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai Agate Väljataga.
Mai Agate Väljataga. Foto: PP

Eestis tohutu populaarsuse saavutanud vaimsete õpetuste autor Mai-Agate Väljataga (81) räägib Naistelehele oma elust selgeltnägijana.

Teekond selgeltnägemise ja inimeste tervendamiseni on Mai-Agatel olnud pikk ja käänuline. Kuigi naise erilised võimed avaldusid juba lapsepõlves, siis esoteerikat hakkas ta praktiseerima alles 1992. aastal. Praegu on Mai-Agate armastatud ja oodatud kõneleja teemadel, mis puudutavad meie hinge ning maailma nähtamatut osa. Selgeltnägija rõhutab, et niisama luba küsimata teise inimese sisse vaadata ei tohi: «Universumis pole ette nähtud, et sina võid teise kapsaaias kolada ja seal omatahtsi midagi toimetada.»

Mai-Agatel on pidevalt kokkupuude ka vaimudega. Surnud vaimudele tuleb teinekord seletada, et nad on surnud, sest nad ise ei saa sellest aru. Vajadusel peab organiseerima neile ka rahupalve, et saaksid ära minna – seda teab selgeltnägija omast kogemusest. Kuid Mai-Agate tunnistab, et vahel on ka temal kõhe, kui mõni surnu vaim õhtul tema voodiserval istub. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles