Kümme märki, et su kaaslane on ihnuskoi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raha tekitab suhetes palju probleeme ja on üheks peamiseks põhjuseks, miks paarid lahku lähevad. Kui mõttetu raiskamine võib näidata, et inimene ei oska rahaga ümber käia, siis hoiduda tasuks ka neist meestest, kes ei raatsi eriti raha välja käia. 

Kuidas kindlaks teha, et su kohtingukaaslane võib osutuda ihnuskoiks? Siin on kümme märki, mis seda reedavad, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Ta kutsub sind vaid kohvi jooma. Esimeseks kohtinguks on kohvikus kohvi joomine ideaalne lahendus, aga kui te olete juba kauem suhelnud ja mees kutsub sind ikka veel kõigest kohvile, siis võib-olla peaksid mõtlema sellele, kas ja kui palju ta su seltskonda hindab. Match.com-i kolumnist Dave Singleton ütles, et kohvile kutsumine näitab kas seda, et mees ei taha midagi enamat kui sõprust või seda, et ta on ihne. 

2. Ta tahab sinuga eelrooga jagada. Eelroa või magustoidu jagamine võib olla romantiline, aga kuidas on lugu pearoa jagamisega? Suhtenõustaja Marni Battista sõnas, et eelroa jagamine võib viidata sellele, et mees tahaks ka pea- ning magusroa tellida teile kahepeale, et raha kokku hoida.

3. Ta eeldab, et te teete arve pooleks. Pole midagi hullemat mehest, kes kutsub sind välja ja kui arve tuuakse, hakkab rääkima sellest, et mehed ja naised peaksid ikka võrdsed olema. Mõnikord on normaalne arve pooleks jagada, kuid tegelikult peaks järgima reeglit, et maksab see, kes välja kutsus. 

4. Ta kasutab sooduskupongi. Kohtingutel käimine võib olla kulukas ja mõnikord võib juhtuda, et ajalehes või reklaamlehtede vahel on mõne söögikoha sooduskuponge. Ent paar esimest kohtingut ei ole õige aeg, mil oma säästlikkust demonstreerida. Singleton ütles, et sooduskupongidest esimesel kohtingul rääkimine ja nende kasutamine mõjuvad sama seksikalt kui oma eksist rääkimine. 

5. Ta ei soovi enne õhtusööki midagi juua ega kutsu sind pärast kokteilile. Kui mees ei hoia kainet joont seetõttu, et ta peab veel autorooli istuma, siis võib jookidega koonerdamine vihjata, et ta ei taha eriti raha kulutada. 

6. Ta väidab, et sõi kodus kõhu täis. Kui ta teadis, et te lähete restorani, siis miks sõi ta kodus oma kõhu täis? «Kui ta kutsus sind sööma, siis ta peaks teadma, et see on jagatud kogemus. Üksinda saab alati süüa, kuid lõuna- või õhtusöögi jagamine on eriline,» lausus Battista. 

7. Tema arust on midagi alati halvasti... ja ta soovib alati rääkida juhatajaga. Sa ei taha ju suhet luua inimesega, kes alati viriseb ja pöördub kõrgematel ametikohtadel olevate inimeste poole, et saada hinnaalandust. Taoline ihnutsemine võib viidata sellele, et kaaslasel on veel teisigi ebameeldivaid omadusi. 

8. Ta ei jäta piisavalt jootraha. Jootraha jätmine söögikorra lõpus on hea test, mille abil saab näha, kui helde või ihne on su kaaslane. Kui ta ei jäta kohtingu lõpus üldse jootraha, siis ei jää temast just kõige parem esmamulje. 

9. Ta viib sind vaid tasuta kohtingutele. Paljudele naistele meeldivad populaarsed mehed, kes kõiki tunnevad. Ta saab tasuta kontserdipileteid, ta tunneb restoranide omanikke ning saab tasuta süüa ja tundub, et ta ei pea ka baarides oma jookide eest maksma. See on kõik ju väga tore, aga kui ta kutsub sind vaid nendesse kohtadesse, kus ta saab ise kokku hoida, siis see võib viidata, et ta on ihne. Ole ettevaatlik meestega, kes pole valmis raha investeerima, et sinuga aega veeta.

10. Ta unustab sageli oma rahakoti koju. «Korra oma rahakoti koju unustamine on andeks antav,» ütles Singleton ja lisas, et iga normaalse mehe jaoks oleks see äärmiselt piinlik juhus. «Kui see aga juhtub veel teisegi kohtingu ajal, siis see näitab, et see mees ei taha vastutust võtta. Ta on ihne ja talle meeldib, kui tema eest hoolitsetakse.» Mees, kes on sinuga suhtlemisest tõeliselt huvitatud, ei unusta ealeski oma rahakotti maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles