Moekad kaunitarid nautisid Deja Vu's selle suve ilusaid juukse- ja moetrende

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 4.07 toimus viimane Hair and Fashion Show Deja Vu laval.

Seoses  viimase Hair Fashion Show by Marina Modina'ga jõudis kõikide lounge'i külastajateni õhtu täis ilu, melu ja meeldivaid üllatusi.

Õhtu pärliks nautisid külastajad uusimaid juuksetrende Marina Modinalt ning seejuures tutvustati kõigile ka uue moodsa poe LookStore riideid.

Kaunite modellide ja selle põneva moe-show`ga ei olnud õhtu aga kaugeltki läbi.

Nautides suviselt jahutavaid kütkestavaid kokteile ja maitsvaid sööke, tutvustas Karina Zahharova külalistele oma isiklikku uut riidekollektsiooni nimega WildBerry.

Kogu üritust aitasid läbi viia Elgon Proffesional ja Good Hair.  Make up'i tegid Anna Petrushina ja Jelena Viter.

Selles võtmes jäi üritus Last Hair Fashion Show by Marina Modina küll viimaseks, kuid see-eest oli kogu öö Lounge Deja Vu's täis melu ja ülevoolavaid emotsioone, sest silmale avastamiseks oli palju ilu ja põnevaid lahendusi nii soengutele kui ka riietele ning seda kõike saatsid maitsvad joogid ja hea muusika. Pidu, mis sai alguse juba kell 21.00, püsis võimsalt lausa hommikul kella kuueni, soovijad said nautida valget suveööd ja keerutada jalga.

Sel reedel ootab Lounge Deja Vu's kõiki DJ Slam, kui toimub BIG DJ üritus ning juba laupäeval jõuab kõigini suvine ja eriti kütkestav brasiiliapärane pidu Deja Vu Goes to Rio, mille kutse saabub kõigini otse Ipanema rannast kohalike kaunite neidude poolt, kellele Deja Vu ise Brasiiliasse külla sõitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles