Uued tooted: must õlu, veel üks kali ja homps

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootja foto

Viimastel päevadel on Eesti kaupluselette uute toodetega täiendanud nii joogi- kui toidutootjad. Saku õlletehasel on valminud must jääõlu, AS Karme toob turule oma kääritatud kalja ja Kraft Foodsil jõudsid Eestisse hommikusöögiküpsised.

Saku on Ice Black

Uus jääõlu on mustja tooniga ning joogile lisatud karamelli tõttu on tunda kergelt karamellist maitset. Nagu teised Ice õlled on ka uus jääõlu tavaõllest pehmema maitsega. Niiet, kes Ice´iga harjunud, see jääb ilmselt rahule, kes mitte ei pruugi vaimustuda. Uue õlle alkoholiprotsent on 5,2.

Karksi Kali

AS Karme on uut kalja alles turule toomas ja seega pole Tarbija24 seda veel proovida saanud. Siiski lubab tootja, et tegu on selle õige, kääritatud kaljaga.

Belvita homps

Kraft Foods nimetab oma küpsiseid hompsideks ehk uueks tervislikuks hommikusöögikategooriaks, mida võileiva või isegi pudru asemel päeva alguses põske pista. Maitse järgi on siiski tegemist tavaliste magusate täisteraküpsistega. Päris igapäevase koduse hommikueinena küpsiseid ette ei kujuta, kuid matkale võiks neid kaasa võtta küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles