Kümme lihtsat tantranippi, kuidas abielu värskena hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled märganud, et olles õnnelikus suhtes, oled rõõmsam lastega kodus olles, tööl, sõpradega ja kõiges muus, mis elu su teele toob? Oled elujaatav ning tunned, et sa pole üksi ning elu muutubki kergemaks. Kui aga sina või su partner on seksis pettunud või selle vastu huvi kaotanud, on prioriteediks äratada oma libiido, mis on motiveeriv jõud, seksuaalenergia, mis voolab läbi meie keha.

Võta oma kohustuseks uurida oma sensuaalset iseloomu, sest kõik väärivad naudingut ja täisväärtuslikku suhet. Siin on kümme lihtsat soovitust, mida saab igapäevaelus hõlpsasti katsetada:

1. Ärgake koos varem üles, kasvõi kümme minutit enne planeeritud aega. Kasutage see aeg teineteise jaoks – jooge koos kohvi, minge koos vanni või dušši alla, tehke massaaži või armatsege, sest tööpäeva lõpuks oled väsinud ning seksile mõtlemiseks pole jõudu.

2. Enamasti on paaridel kombeks lahkudes või taaskohtudes, magama minnes või ärgates teha teineteisele väike musi. Üllata oma partnerit, kui ta täna koju tuleb, andes talle musi asemel üks kirglik suudlus. See ei pea olema ennastunustav tundidepikkune keele kurku ajamine, kuid viis lisasekundit muudavad päeva kindlasti meeldejäävamaks.

3. Loo armatsemiseks eriline õhkkond ja koht, tõsta televiisor magamistoast välja ja ise minge voodist põrandale. Nii väldid segavaid faktoreid ja teil ei teki unevajadust. Lõdvestuge raputades jäsemeid ning leidke lamades mugav asend. Proovige erinevaid puudutusi– silitage, tehke pehmet massaaži ja kasutage sulgi. Lase mehel kujutleda, mis edasi juhtuma võib hakata, kuid ära teda veel lõpuni vii.

4. Kui tunned, et fookus hakkab kaduma ja mõtted rändama, keskendu hingamisele. Hinga sügavalt sisse, kui su partner hingab välja ja vastupidi. See aitab kohal olla ja mõtted hetketegevusele koondada.

5. Orgasm ei ole eesmärk, õppige koos olema ja nautima ajatut tsooni. Tundke mõnu teineteise lähedusest ja laske end vabaks. Tehes hääli ja isegi neid võimendades, saavutate suurema naudingu. Unustage naabrid– nutke, naerge või karjuge kui vaja ja leidke sügavaim side.

6. Armasta iseend, õpi oma vajadusi tundma, nendega leppima ning nendest oma partnerile rääkima. Meestel ja naistel on elule ja seksile erinev lähenemine ning alati ei mõista nad teineteist.

7. Anna oma partnerile alati endast parim. Kujutlege end jumalanna ja jumalana, anduge teineteisele kõiges, jäädes seejuures mänguliseks ja rõõmsameelseks. Ümarda oma kallimat, ära iial kohtle partnerit iseenesestmõistetavana. Andke võrdselt ruumi naiselikule ja mehelikule energiale.

8. Julgusta ja kiida oma partnerit. Küsi, kuidas ta päev on läinud, näita, et tunned huvi ja oled tänulik. Sea oma eesmärgiks küsida iga päev partneri tegemiste kohta ning uuri, kas ta vajab sinult midagi.

9. Näita avalikult teiste juuresolekul, mida oma armastatu vastu tunned. Tuletage meelde, kuidas te suhte algul teineteisest käsi eemal ei suutnud hoida. Kallistage ükskõik kus, kasvõi poeleti taga ja hoidke käest kinni.

10. Ütle, et armastad teda. Armastus on valik, otsus ja kohustus, enese sidumine kellegagi. Kui esimene armumine on möödas, saatke teineteisele sõnumeid, meile või jätke peeglile kirjakesi. Armastuse avaldamine aitab mõlemal meelde tuletada, et see on pidev valik ja soov koos olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles