Pariisi kõrgmoenädalal astus modellina üles ka Conchita Wurst

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conchita Wurst
Conchita Wurst Foto: FREDERIC BUKAJLO/SIPA/FREDERIC BUKAJLO/SIPA

Eurovisiooni võitja Conchita Wurst astus eile Pariisi kõrgmoenädala raames üles modellina, kandes Jean Paul Gaultier' disainitud kleiti.

Gaultier ütles, et kohtus Wurstiga kaks aastat tagasi, kui viimane käis Gaultier' haute couture moe-show'd vaatamas. «Mulle meeldis tema välimus ja kui ma kuulsin, et ta läheb Eurovisioonile Austriat esindama, olin väga rõõmus. Kui ta Eurovisiooni võitis, siis olin lausa rõõmust hullumas,» rääkis Gaultier ajalehele The Independent.

«Ma olen alati öelnud, et ilul võib olla mitu erinevat nägu ja Conchita on meile näidanud, et teda pole võimalik peatada. Ja ta näeb couture-kleidis imekaunis välja, ta on kõrgmoe jaoks loodud!» ei varjanud kuulus moedisainer oma vaimustust.

Wurst astus moe-show'l üles kõige viimase modellina. Teatavasti kuulub viimasena lavale minemise au neile modellidele, kes on moedisainerite lemmikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles