Meestele: viis märki, et naisel on sinuga voodis igav

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik paarisuhtes olevad inimesed ilmselt teavad, et kirg võib suhtest ajapikku taanduda. Los Angeleses tegutsev seksiterapeut Brandy Engler ütles, et kui paar on juba mõnda aega koos olnud, siis ei tunne partnerid enam, et tahaks kallimal riided seljast kiskuda ja nad voodisse heita, kuid ometi tunnevad nad partneri vastu tõmmet.

Kuidas siis aru saada, kui naine on voodielust tüdinud ega tunne enam seksi vastu suurt huvi? Meestel tasuks tähele panna viit järgmist märki. Mõni neist on ilmselgem, teine jällegi varjatum, kuid ühtmoodi laastavalt võivad teie voodielule mõjuda mõlemad, kirjutab Men's Health.

1. Naine läheb sageli enne sind magama

Võib-olla ei viitsi naine õhtul koos sinuga jalgpalli vaadata. Ent võib-olla on asi hoopis selles, et naine üritab vältida vahekorda. «Naine võib sinust varem magama minna, sest ta ei taha sinuga koos voodis ärkvel olla,» ütles Engler. «Naised on tunnistanud, et lähevad sageli meelega varem voodisse, et lähedust mehega vältida.» Samuti võib juhtuda, et naine jääb sinust kauemaks telerit vaatama ja hiilib voodisse alles siis, kui oled juba uinunud. 

2. Naine eelistab seksida vaid ühes kindlas asendis

Eriti halb märk on see, kui naine eelistab seda asendit, mille puhul on teada, et see toob sulle kiire lõpu. «Naine ei jõua ära oodata, millal seks läbi saaks,» selgitas Engler. «Kui naine on sellise suhtumisega, et ta ei taha voodis uusi asju proovida, vaid pigem eelistab vanu asendeid, siis pole ta huvitatud selle hetke nautimisest,» sõnas Megan Fleming, Cornelli Ülikooli psühholoog.

3. Naine keeldub, kui tahad talle suu või käega mõnu pakkuda

Üks asi on see, kui naine ei taha sulle oraalseksi teha, aga hoopis teine lugu on siis, kui sa tahad naisele oraalseksi pakkuda, aga tema keeldub sellest. «Orgasmi saamine ja selleni viiv protsess võivad olla väga sensuaalsed, lõõgastavad ja teid lähedasemaks muuta,» ütles Engler. Kui naine ei hinda neid asju ja tahaks pigem magada, siis ei pruugi teievaheline side enam olla nii tugev kui varem. See võib viidata ka mõnele sügavamale probleemile. «Mõnikord võtavad teised emotsioonid tüdimuse kuju, näiteks ärritus, viha või pettumus,» lausus Engler.

4. Naine küsib «kas sa lõpetasid?» enne, kui sa oled orgasmini jõudnud

Tõlge: «Sul läheb liiga kaua aega, hakkame juba lõpetama!» Engler ütles, et paljud mehed on arvamusel, et naistele meeldib pikk seks, mis kestab vähemalt 30 minutit. Tegelikult on enamik naisi täiesti rahul ka 10-minutilise vahekorraga. Mida kauem seks kestab, seda suurem on tõenäosus, et naise loomulikku libestit jääb üha vähemaks ja naine võib tunda ebamugavust. Engleri sõnul võib pooletunnine seks eriti pikk olla nende naiste jaoks, kes pole võimelised seksi ajal orgasmi saama.

5. Naine ei taha seksi jaoks end täiesti alasti võtta

Mõnikord on väga erutav mõni riideese selga jätta, aga kui naine keeldub iga kord end paljaks võtmast, siis võib probleem olla selles, et ta ei taha sinuga sügavat sidet tunda. Või on asi selles, et naine pole oma kehaga rahul ja soovib seda seetõttu varjata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles