Meestele: viis põhjust, miks naisele ei meeldi oraalseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõigile meestele meeldib oraalseks, selles pole kahtlustki. Kuid kõigile naistele ei meeldi sugugi oraalseksi teha. Leidub ka neid naisi, kellel muidu poleks oraalseksi vastu midagi, aga ta pole huvitatud just konkreetsele mehele seda tegema. Milles võib olla probleem?

Men's Health tõi välja viis põhjust, miks naine ei pruugi olla huvitatud mehele oraalseksi tegemisest.

1. Mees haarab kontrolli

«Üks suurimaid kaebusi naiste suust oraalseksi osas on see, et mõned mehed kipuvad naise pead suunama mehe suguelundi poole,» ütles seksuaaltervise arst Ava Cadell. Kuigi pornofilmides tehakse seda sageli, ei ole naised päriselus sugugi rahul sellega, kui mees agressiivselt naise peast haarab ja seda oma meheau suunas lükkab. Cadell soovitab meestel naistele hoopis oraalseksi ajal komplimente teha. «Öelge naistele, kui hästi nad seda teevad ja kui väga teile meeldib neid sel hetkel vaadata,» ütles Cadell.

2. Mees ei hoiata naist ette

Vähestele naistele meeldib see, kui mees «lõpetab» nende kurgus. «Viisakas on enne naiselt küsida, kas ta tahaks neelata või pigem peenise enne lõppu suust ära võtta,» sõnas Cadell. Cadell soovitas partnerilt küsida, kas ta lubab mõnes teises kohas oma kehal lõpetada (kehal, mitte näos!). «Ära eelda, et naine naudib kõike, mida sina oma spermaga teha tahaksid,» hoiatas Cadell.

3. Mees ei vasta samaga

Paljud mehed arvavad, et nemad on oraalseksi ära teeninud, kuid nad ei ole niivõrd altid naistele samaga vastama. Selline suhtumine on Cadelli sõnul vale. Kui sina pole valmis aeg-ajalt naisele oraalseksi tegema, siis ära eelda, et naine tahab seda sulle teha.

4. Mees ei hoolitse oma meheau eest

Cadell ütles, et kubemekarvadel võib mõnikord olla ebameeldiv aroom. Samuti ei ole eriti atraktiivne see, kui mehe suguelund on peidus paksu karvkatte all. Raseerimine võimaldab naistel mehe suguelundile paremini ligi pääseda ja mees ei pea muretsema, et tema privaatseim piirkond lõhnab ebameeldivalt.

5. Mees on liiga aeglane

Kui mehel kulub 10 minutit või kauem, et oraalseksi ajal orgasmi saada, siis võib partner kannatamatuks muutuda ja alla anda. Kiiremini aitab lõpetada näiteks see, kui te keskendute alguses rohkem eelmängule. Või kui naine on juba tükk aega su peenisega tegelenud, lase tal veidike puhata ja masturbeeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles