Kümme asja, mida iga naine peaks teadma seksi kohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõenäoliselt oled juba vahekorras olnud, võimalik, et rohkem kui paar korda, ja arvad, et oled armatsemise kenasti selgeks saanud. Arvad, et sul pole seksi kohta enam midagi uut juurde õppida? Ära ole selles nii kindel.

iDiva toob välja kümme asja, mida iga naine peaks seksi kohta teadma.

1. Igal inimesel on oma asend. Igal naisel on kindel asend, mis garanteerib orgasmi saamise. Proovi võimalikult palju erinevaid asendeid, et enda jaoks see kõige õigem üles leida. Kui oled õige asendi kindlaks teinud, siis ei tekita orgasmi saamine enam probleeme.

2. Õige asend võib elu jooksul muutuda. Kui eelnevalt sai öeldud, et igale naisele sobib oma asend, siis tegelikult võib see «lemmikasend» elu jooksul muutuda. Seda mõjutavad vanus, sünnitamine ja erinevad bioloogilised muutused, mis kehas aset leiavad. Kui vana hea seksiasend ei anna enam soovitud tulemust, siis peaksid ehk midagi uut proovima.

3. Alasti olemine ei ole tegelikult midagi hullu. Naised muretsevad väga selle pärast, milline näeb nende keha alasti olles välja. Kui kaal näitab tavapärasest ühe kilo võrra suuremat numbrit, siis kindlasti paneb partner seda ju tähele! Vale. Kallid naised, armatsemise ajal kogevad mehed niivõrd suurt neurokeemilise kokteili tulva oma kehas, et nad ei pööra teie kehale peaaegu üldse tähelepanu.

4. Selleks, et seksi vastu huvi tunda, peab seda proovima. Mida rohkem sa vahekorras oled, seda rohkem tahad sa üha uuesti ja uuesti seda kogeda. See on reaalsus. Armatsemise ajal loome mälestusi, mis on sageli niivõrd ideaalsed, et sa tahad neid üha juurde saada. Kui sulle tundub, et oled seksi vastu huvi kaotamas, siis ära anna alla. Mida rohkem me vahekorras oleme, seda rohkem see meile meeldib.

5. Mõnikord tasub ise end aidata. Eneserahuldamisega ei pea tegelema vaid siis, kui oled vallaline ja sul puudub kindel voodipartner. Masturbeerimine võib tekitada orgasmi, mida pole võimalik seksi ajal kogeda. Järgmine kord, kui tahad kindla peale orgasmi kogeda, aita end ise.

6. Vahel tuleb eelistada magamist seksile. Kui tunned õhtul, et oled tõeliselt väsinud, siis mine magama. Sellisel juhul ei tähenda seksist keeldumine, et sul oleks partneri vastu midagi või et seks ei pakuks sulle enam huvi. Sa oled lihtsalt väsinud ega jaksa linade vahel mürada. Ära võta seda südamesse ja ära solvu, kui partner on mõnikord seksimiseks liialt väsinud.

7. Seks ei tohiks tekitada valu. Paaril esimesel korral on normaalne, et vahekord võib valu tekitada, aga kui sa koged seksi ajal valu ka hiljem, siis peaksid arstiga konsulteerima. 

8. Kegeli harjutused võivad voodielu paremaks muuta. Vaagnapõhjalihaste harjutused muudavad tupe tugevamaks ja võivad orgasmi intensiivsemaks muuta. Seega tasuks lisaks ülejäänud kehale treenida ka vaagnapõhjalihaseid, kõigest 10 minutist päevas piisab.

9. Ole alati ettevaatlik. Pärast intensiivset armatsemist tahaks kallima kaisus uinuda, kuid mõistlik oleks enne und tualetis käia. Sel viisil võid kindel olla, et sul ei teki kuseteedepõletikku.

10. Mida vanemaks sa saad, seda paremaks muutub seks. Ja pea meeles, et harjutamine teeb meistriks. Sulle võib tunduda, et oled hetkel oma tippvormis ja enam paremaks minna ei saa, kuid see ei vasta tõele. Mida vanemaks sa saad, seda paremaks muutub su voodielu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles