Mida targad mehed kunagi naistelt ei küsi?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord võib naistega rääkimist võrrelda miiniväljal kõndimisega. Psühhoterapeut ja suhteekspert Nicole McCance ütles, et kuna naised on meestest tundlikumad ja emotsionaalsemad, siis reageerivad naised teatud asjadele ka tugevamalt. «Naised mõistavad asju meestest erinevalt ja võivad sageli ka lihtsa asja puhul endamisi küsida: mida mees sellega õieti mõtles?» sõnas McCance.

Head mehed, võtke teadmiseks, et naised võivad üsna sageli teie lihtsaid küsimusi sootuks teisiti tõlgendada ja neist midagi väära välja lugeda. Järgnevalt on välja toodud seitse küsimust, mida targad mehed oma naistele kunagi ei esita, kirjutab Men's Health.

1. Kas sa oled sel nädalal juba trenni teinud?

See on vaid veidike parem küsimus kui «kas sa oled juurde võtnud?». Isegi, kui sinu silmis on see täiesti süütu küsimus - näiteks kui te treenite tavaliselt koos või kui sind huvitab, kuidas naisel trennis läheb -, mõjub see naisele peaaegu alati solvanguna. Naine võtab seda küsimust kui vihjet sellele, et sinu arvates on ta paksuks läinud. 

Kui sind tõesti huvitab, kas naine tahaks trenni teha, siis ütle näiteks, et lähed trenni ja küsi, kas naine sooviks sinuga liituda. «Selle asemel, et varjatult kritiseerida naise trenniharjumusi või kehakaalu, väljendab selline pakkumine soovi naisega rohkem aega veeta,» selgitas psühholoog Stephen C. Phillips. 

2. Kui palju see maksis?

Enne, kui naine jõuab sellele vastata, tekib temas tunne, et sa tahad tema otsuseid maha teha. Phillips ütles, et naistele ei meeldi see, kui keegi nende otsustusvõimes kahtleb, eriti kui viidatakse sellele, et naise otsus oli vastutustundetu.

Ürita see küsimus ümber sõnastada. Või kui tunned muret, et naine eelistab liiga kalleid asju, paku välja, et võiksite mõlemad oma tuludel ja kuludel rohkem silma peal hoida. Tehke näiteks ühine pangakonto, kuhu te mõlemad iga kuu veidike raha kannate. 

3. Kas ma pean tulema koos sinuga su vanemate juurde?

Pole tähtis, kas naise vanemad meeldivad sulle või mitte, hoia selle koha pealt oma suu kinni. Sellised küsimused annavad naisele märku, et sulle ei meeldi tema perekond ja see teeb talle haiget ning tekitab teie vahel stressi. 

Kui sa tõesti ei taha ämma-äiaga õhtustama minna, ütle näiteks, et sul on palju tööd ja sa jätad sel korral õhtusöögi vahele, kuid saadad naise perele kindlasti soojad tervitused omalt poolt. Ent ära eelda, et ettekäänded päästavad sind nendega kohtumistest igal korral.

4. Tahad seksida?

Kõige ebaseksikam asi, mis võib naisega juhtuda, on see, kui temalt küsitakse, kas ta tahab seksida. Selle küsimuse taga pole grammigi kirge ja see kõlab pigem nii, et sa tahad lihtsalt linnukese kirja saada, mitte naisega sooja sidet luua. 

Pigem puuduta. Suudle. Ära küsi. Naine annab sulle märku, kas ta on vahekorrast huvitatud või mitte. Ja kui sa lähened talle õrnalt ja soojade suudlustega, siis on päris tõenäoline, et saad, mida tahad.

5. Kas sul on «päevad»?

Sama hästi võid küsida: «Miks sa selline nõid pead olema?» Taoline kohatu kommentaar näitab ka seda, et sa ei võta naise tundeid tõsiselt. Naised on väga tundlikud selles suhtes, et mehed kirjutavad naiste tujukuse sageli kuupuhastuse arvele ega taha tunnistada, et tegelikult on nemad ise naise pahas tujus süüdi.

Kui tahad teada, mis tujus naine on, siis küsi temalt lihtsalt, kuidas ta end tunneb. See näitab, et sa hoolid temast.

6. Kas midagi on halvasti?

Ilmselt juba tead naise vastust. «Ei». Sellele järgneb silmade pööritamine. Miks? See küsimus võib tunduda süüdistuse, mitte siira murena, eriti kui naine on eelnevalt millegi üle kurtnud.

Pigem lähene naisele nii: «Ma näen, et midagi on valesti. Kui sa oled valmis rääkima, siis ma kuulan sind hea meelega.» Naised tahavad, et mehed oleks huvitatud nende kuulamisest. 

7. Oled sa kindel, et sa tahad just selle selga panna?

See on kindel moodus, kuidas naise enesehinnangut maha teha. Paljud naised on tundlikud, kui keegi teeb varjatult nende välimust maha. Naised on reeglina oma välimuse suhtes niigi ebakindlad, seega pole tarvis seda võimendada.

Ütle parem, et naine on sinu arvates ilus, kuid sa oled alati tahtnud näha teda selles kaunis mustas kleidis vms. McCance soovitab seda öeldes naist puudutada või kallistada. Sel viisil tajub naine, et ta on sinu jaoks ihaldusväärne ega võta su ettepanekut solvanguna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles