Kaheksa asja, mida mees ei julge välja öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

 Mehed võivad mõelda palju asju, kuid kardavad seda naistele paljastada.

Kaheksa asja, mida mees mõtleb, kuid ei julge välja öelda, vahendab Yahoo! Shine portaal:
 

1) «Su perekond hirmutab mind» - Oma kallima pere juures on alati teatud asjad, mida mees kardab. Tegu on siiski väga oluliste inimestega sinu elust ning nendega suhtlemine tekitab vahel ebakindlust. Kõige rohkem kardavad mehed just naise isa, sest tahab tema standarditele vastata.

2) «Ma tunnen seksides vahel ebakindlust» - Mees mõtleb pidevalt selle üle, kas ta on voodis ikka piisavalt hea. Naise keha on väga keeruline asi ja selle täielikult tundmaõppimine võtab palju aega. Seega võib ta tunda seksi ajal vahel ebakindlust, sest tahab sind võimalikult palju rahuldada.

3) «Ma ei ole ametialaselt tippu jõudnud» - Isegi kui ta on väga edukas, suhtub ta oma karjääri kriitiliselt. Mees arvab, et tal on võimalik edasi areneda ning ta ei ole ametialaselt hetkel seal kohas, kus ta võiks olla. Mida enam mees oma tööga kiitleb, seda ebakindlamana ta ennast tavaliselt hoopis tunneb.

4) «Ma põen samuti oma keha pärast» - Ta tahab sinu jaoks parim välja näha ning karda, et märkad tema keha juures vigu. Mehed võivad oma kehaga tunda end sama ebakindlat kui naised.

5) «Mul on vahepeal meie suhtes kahtlusi» -  Ükski inimene ei ole kunagi 100 protsenti oma suhtes kindel. Ta võib olla sinusse väga kiindunud, kuid vahel harva tekivad tal ikka teatud kahtlused teie suhte toimimisest.

6) «Mul löövad vahepeal isainstinktid välja» - Mees ei pruugi praegu küll lapse saamiseks valmis olla, aga vahel tunneb ta suurt kiindumust laste vastu. Ta ei julge sinuga sellel teemal rääkida, sest kardab sind ära ehmatada. See on suurel määral seotud mehelikkusega.

7) «Ma ei julge sulle armastust avaldada» - Isegi kui mehel on sinu vastu sügavad tunded, ei julge ta neid välja öelda. Enamasti kõlab «ma armastan sind» tema suust siis, kui ta on natukene napsune.

8) «Ma armastan sinu veidrat harjumust» - Sinu juures on kindlasti midagi omanäolist, mis tema südame soojaks teeb. See võib olla mingi veider harjumus, mida ainult tema sinu juures märkab ja hindab. Igatahes ei julge ta seda sulle tõenäoliselt tunnistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles