Veeda täisväärtuslik puhkus oma kodukandis!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed arvavad, et korraliku puhkuse jaoks tuleb kindlasti välismaale sõita. Tegelikkuses on võimalik ka enda kodu lähedal korralikult välja puhata.

Geniusbeauty.com toob välja ideid, kuidas kodumaal korralikku puhkust nautida:
 

1) Uuri välja, mis kontserdid ja üritused sinu kodukandis toimuvad. Vali nendest kõige huvitavamad välja ning lisa need oma puhkusegraafikusse. Tasub investeerida elamustesse!

2) Kui hästi sa tunned oma kodulinna ja kodumaad? Välismaal käies külastad sa palju erinevaid muuseume ja käid turistina ringi, kuigi enda kodu lähedal võib sul palju veel avastamata olla. Puhkus on hea võimalus oma kodumaal ringi sõita ja ilusaid kohti külastada.

3) Külasta poode ja söögikohti, kus sa varem käinud ei ole. Loobu puhkuse ajaks kõigest harjumuspärasest ning avasta enda jaoks uusi kohti. See võib olla sama huvitav kui välismaal erinevate linnadega tutvumine.

4) Töö ajal on sul kiire, kuid nüüd on sul võimalus aeg maha võtta. Hellita ennast ja luba endale midagi erilist – maniküüri, massaaži või uhket lõunat. Sa oled seda väärt!

5) Kodused planeeritud filmiõhtud võivad samuti väga lõõgastavalt mõjuda. Kutsu sõbrad külla või vaadake kallimaga mõnda head kvaliteetfilmi, mida oled juba ammu tahtnud näha.

6) Mängi mänge! Vihmastel päevadel võib mõnus olla vahelduseks mitte midagi teha ning lihtsalt arvuti- või telekamänge mängida. Eriti vahva oleks korraldada seltskondlik lauamänguõhtu oma sõpradega.

7) Ilusa ilma puhul veeda päev rannas ning puhka värskes õhus. Hea mõte on ka piknikut pidada.

8) Mine loomaaeda! Loomaaed pakub rõõmu nii väikestele kui ka suurtele. Sa võid üllatuda, kuidas pealtnäha lapselik tegevus võib sulle suurt naudingut pakkuda.

9) Värskenda oma elamist ja kujunda oma kodu ümber. Muuda kas või väikeste asjadega oma elukeskkonda ilusamaks. See pakub sulle kindlasti rõõmu ja head vaheldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles