Margus Vaher: armastus pole emotsioon, vaid olemise seisund

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: Liis Treimann/Postimees

Laulja Margus Vaher (30) rääkis Naistelehele, et kuigi ta süda on praegu vaba, pole ilmas tema jaoks olulisemat asja kui armastus.

Nooremana Margus seda ei mõistnud, kuid nüüd on ta aru saanud, mida tähendab tingimusteta armastus. «Armastamine ei peaks tähendama omamist või kontrolli teise üle,» rääkis ta. «Minu suur lemmik Osho on öelnud, et armastus on hindamine – sa lubad olla kallimal täpselt selline, nagu ta on. Sa armastad ja aktsepteerid teda ega sea tingimusi, et kohandada teda enda järgi, vaid armastad teist tingimusteta.»

Lisaks sellele usub Margus, et elus on võimalik kogeda mitut armastust. Tunne võib jääda kestma, kui teineteisel lastakse areneda ja kasvatakse koos. «Olen aru saanud, et armastus pole emotsioon, vaid olemise seisund. See kiirgab välja kõiges, mida teed. Minu religiooniks on armastus,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles