Kuidas välistest tunnustest aru saada, kas mees on voodis hea?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatud tunnuste põhjal võib järeldada, kas mees on voodis hea või mitte.

The Stir portaal on kokku välised tunnused, mille põhjal võib järeldada, kas mees on voodis hea või halb.
 

Märke, et mees on voodis hea:

1) Ta närib oma küüsi - See halb harjumus võib viidata sellele, et mees on hea sekspartner. Küüntenärijad kalduvad tavaliselt ekstreemsustesse ja tahavad oma tegevuses piire ületada.

2) Ta on kakskeelne - Kahe keele valdamine näitab intelligentsust ja pühendumust. Seega oskab ta tõenäoliselt ka voodis vaeva näha.

3) Tal on koer - Koerteomanikud on harjunud teiste vajadused enda omast ettepoole seadma. Nad on hoolivad ja tahavad sind rahuldada.

4) Ta ei ole ilus - Mittenägusad mehed kipuvad voodis rohkem vaeva nägema, et oma välimust kompenseerida. Kui ta ei ole tüüpiliselt ilus mees, siis ei ole ta liiga enesekeskne ning tahab sulle meele järele olla.

5) Ta lõhnab hästi - Lõhn on seksuaalse külgetõmbe oluline osa. Sul on voodis parem klapp mehega, kelle lõhn sulle meeldib. Inimestele lähevad peale erinevad lõhnad ning see on väga individuaalne.

6) Tal on hea rüht - Hea kehaehituse ja rühiga mees näeb voodis palju vaeva ning on võimekam.

7) Ta kasutab rääkimisel kehakeelt - Kirglikud mehed kasutavad igapäevaelus kõnelemiseks ka oma käsi. Kui tal on värvikas kehakeel, siis üllatab ta sind kindlasti positiivselt ka voodis.

Märke, et mees ei ole voodis hea:

1) Ta on rutiinis kinni - Mees, kes teeb iga päev samu asju ning ei oska vahelduseks paindliku elugraafikuga olla, on ka voodis üksluine.

2) Ta on etteaimatav - Kui ta ei ole üllatusi täis, siis ei ole ka seks tõenäoliselt huvitav. Temaga magamine on iga kord täpselt ühesugune.

3) Ta on oma sõpradest sõltuvuses - See võib näidata, et ta on voodis ebakindel, mis võib mõjuda ebaseksikana. Sa tahad omale meest, kes oskab voodis sind rahuldada.

4) Tal on närviline sõidustiil - See võib tähendada kannatamatust, mis on voodis halb omadus. Väga ebakindlalt auto juhtimine võib jällegi viidata ebakindlusele ka voodis.

5) Tema pöidlad pole paindlikud - Hiinas on uskumus, et pöialde paindlikkus näitab seda, kui hea mees voodis on. Kui ta ei suuda oma pöialt käelabast väga palju eemale painutada, siis on ta tõenäoliselt väga konservatiivne sekspartner.

Kuigi enamik neist tunduvad väljamõeldud teooriatena, siis on nendel kindlasti mingil määral ka tõepõhi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles