Kümme asja, mida kahekümnendates naised peavad seksist teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned elementaarsed asjad võivad kahekümnendates naistel seksi kohta ununenud olla.

Yourtango.com vahendab kümmet olulist asja, mida kahekümnendates naised peaksid seksist kindlasti teadma:
 

1) Sa pole jõudnud oma seksuaalsuse haripunkti - Kuigi sa võid ennast tunda juba väga võimekana, oled sa endiselt saavutamas oma emotsionaalset ja seksuaalset küpsust. See tähendab, et sul on veel väga palju aastaid head seksi ees.

2) Peab kasutama kondoomi - Seks peab alati olema turvaline. Isegi kui sa võtad rasedusvastaseid pille, siis kondoom on ainus kaitsevahend, mis kaitseb sind ka suguhaiguste eest. See puudutab neid, kellel ei ole kindlat seksuaalpartnerit. Kõik suguhaigused ei ole väga lihtsalt ravitavad.

3) Ole hoolas rasedusvastaste pillidega - Rasedusvastaste vahenditega peab olema hoolas, sest vastasel juhul need ei toimi. Võta pille iga päev ühel ja samal ajal ning ole kursis, kuidas teised ravimid nende toimet mõjutavad. Alati tuleb ka veenduda, et su partneril ei oleks suguhaigusi, sest nende vastu need ei kaitse.

4) Seks kindla partneriga on tavaliselt parem - Seks inimesega, kellega sa suhtes oled ja keda sa armastad, on tavaliselt parem kui juhuseks. Suurem emotsionaalne side kahe inimese vahel viib parema orgasmini.

5) See on normaalne, kui sul on keskmisest rohkem partnereid - Sa ei pea ennast halvasti tundma, kui sul on olnud rohkem partnereid kui sinu sõbrannadel. Seni, kuni seks on turvaline, võib eksperimenteerida erinevate inimestega.

6) «Väljatõmbamise meetod» ei tööta - Endiselt on olemas inimesi, kes peavad seda toimivaks  rasedusvastaseks vahendiks. Kuid niimoodi tehes on endiselt oht rasestuda ja suguhaigustesse nakatuda.

7) Alati on lubatud «ei» öelda - Sa ei ole kunagi kohustatud kellegagi seksuaalvahekorda astuma. Ainult oma partneri rahuldamise eesmärgil võib seks mõjuda ebameeldivalt. Kui sa muudad meelt eelmängu ajal või tahad poole peal lõpetada, siis lihtsalt ütle seda. Hea ja täiskasvanulik partner austab sinu soovi.

8) Uusi asju on normaalne proovida - Oma partneriga tasub seksielu värskendamiseks voodis uusi asju proovida. Selleks loe nippe naisteajakirjadest või raamatutest. Kuni seks on turvaline, on kõik lubatud!

9) Ära eelda, et sinu seksuaalsus on kindlaks määratud - Inimeste seksuaalsus võib pidevalt muutuda. Kuigi sul ei pruukinud olla tõmmet omasooliste vastu varem, siis teatud hetk võib see tekkida. Enamikel inimestel on kahekümnendateks eluaastateks seksuaalsus välja kujunenud, kuid eksperimenteerides võivad selguda uued fantaasiad, millest sa varem ei teadnud.

10) Sa oled võrratu - Mida iganes sa enda kohta halvasti ka ei mõtleks, siis tea, et see kõik on ainult sinu mõtetes kinni. Pead loobuma ebakindlusest, mis sind seksielus tagasi on hoidnud. Pea meeles, et enesekindlus on inimese kõige seksikam omadus. Seega ole oma keha üle uhke!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles