Lihtsad asjad, mis muudavad sind atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esmamulje tekkimisel võivad olulist rolli mängida väikesed pisiasjad. Vastassugupoolele võivad teatud asjad sinu välimuse juures väga kütkestavalt mõjuda.

Yourtango.com toob välja kuus lihtsat asja, mis muudavad sind atraktiivsemaks:
 

Päikeseprillid- Uuringu järgi muudab päikeseprillide kandmine su vastassoole atraktiivsemaks. See lisab sulle salapära ning muudab su näo sümmeetrilisemaks. Kuid siiski tasub päikeseprille kanda ainult päikesepaistelise ilmaga väljas käies.

Parfüüm - Naiste välimust hinnati hiljutises uuringus kaunimaks, kui hindamise ajal tundis mees naise head parfüümi. Seega saab ennast atraktiivsemaks muuta kõigest hommikuti parfüümi pealelaskmisega. Uuringus selgus, et parfüümiga ei tundu sa küll noorem, aga ilusam. Välimuse hindamine põhineb enamasti emotsioonidel, vanust hinnatakse aga mõistusega.

Punased huuled naistel - Huuled on naise kõige atraktiivsem kehaosa ning eriti punase huulepulgaga. Mehed vaatavad naise esmakordsel kohtumisel tema huuli ning nendest oleneb suurel määral esmamulje tema välimusest. Kui naine kannab huulepulka, siis tõmbavad need eriti tähelepanu. Punane huulepulk läheb sealjuures meestele rohkem peale kui roosa.

Habe meestel -Uuringu järgi eelistavad naised habemega mehi siledatele lõugadele. Seega enne žileti haaramist peaksid mehed arvestama, et habemega võivad nad naistele atraktiivsemana mõjuda. See rõhutab mehelikkust ja naistele on see kütkestav. Kõige atraktiivsem on keskmine habe, kuid paksu habemega mehi seostatakse isadusega.

Valged hambad - Valged ja korrapäraselt paigutunud hambad muudavad su välimust atraktiivsemaks. See on märk heast tervisest ning on partneri leidmisel soodustavaks teguriks. Mehed ja naised tahavad pärlvalgeid hambaid erinevatel põhjustel. Mehed tahavad tunduda lihtsalt atraktiivsemad, naised tahavad samal ajal ka teistest paremad välja näha.

Punane värv - Uuringu järgi meeldivad meestele punast värvi riideid kandvad naised rohkem kui sinist värvi kandvad naised. Miks? Punane värvus on märk seksuaalsest pingest, võimust ja staatusest. Seega kui sa tahad tunduda esmamuljel tugev ja seksikas naine, siis soovitatakse kanda võimalikult palju punaseid riideid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles