Kuidas panna kaugsuhe toimima?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Tänapäeval on maailm avatud ning kaugsuhted on muutunud aina levinumaks. Selle toimimiseks on vaja mõlema partneri poolt suurt tahet ja pühendumust.

Yourtango.com vahendab põhimõtteid, mida kaugsuhte toimimiseks järgima peab:
 

1) Rääkige iga päev- Mobiiltelefonide, Skype'i ja Facebooki olemasoluga ei ole ühtegi põhjust, miks ei saaks oma kallimaga iga päev rääkida. Mil iganes on sul võimalik oma partneriga ühendust võtta, tee seda! Näiteks helista talle lõuna ajal või saada sõnum, et sa igatsed teda. Asja mõte on selles, et te saaksite üksteise eludest võimalikult palju osa, kuigi teid võib lahutada pikk vahemaa.

2) Seadke intiimsuseesmärgid iga külaskäigu ajaks - Osad paarid on harjunud planeerima seksi või kohtinguõhtuid. Kaugsuhtes võib see tulla eriti kasuks. Kui te üksteist külastate, siis määrake selle raames eesmärgid, et te saaksite oma aega maksimaalselt ära kasutada ning suhet tugevdada. Tõenäoliselt tahate te lühikese aja jooksul palju asju koos teha ning et kõige olulisem tehtud saaks on otstarbekas teha plaan. Ühe nädalalõpu võite pühendada näiteks füüsilisele intiimsusele, teisel nädalalõpul võite külastada ühiseid sõpru.

3) Jagage erilisi hetki- Kui teie elus midagi erilist juhtub, siis on oluline seda ka oma partneriga jagada. Selleks on samuti abiks tänapäeva tehnoloogia: mobiiltelefonid, Skype, Facebook.

4) Rääkige seksist- Ka üksteisest kaugel elades on võimalik arendada kuuma seksielu! Rääkige oma fantaasiatest avatult, et oleks, mida järgmine kord külaskäigu ajal oodata.  Arutage, mida te mõlemad proovida tahaksite ning jagage oma mõtteid ja vajadusi.

5) Tehke videokõne iga päev- Isegi kui te ei näe iga päev päriselus, siis on võimalik teha seda igapäevaselt virtuaalselt. Alati ei ole väga palju aega lobiseda, kuid igapäevane kiire tervitus video vahendusel võib suhtes kirge üleval hoida. Pidev visuaalne kokkupuude tekitab partnerite vahel rohkem usaldust ja lähedustunnet.

6) Minge kohtingutele ka eraldi olles- Romantilise õhtu veetmiseks ei pea olema alati kaks inimest ühes ja samas kohas. Lihtsalt interneti teel igapäevastest asjadest rääkimise asemel korraldage videokõne vahendusel  kohtinguid. Vaadake näiteks lemmik teleseriaali koos või sööge ühel ajal õhtust. Suhteeksperdid soovitavad ennast selleks puhuks vahel ka ilusasti riidesse panna ja veini juua, et tekiks veelgi enam päris kohtingu tunne.

7) Mõelge välja plaan tulevikuks- Üheskoos plaanide tegemine aitab hoida kaugsuhet toimivana. Planeerige oma järgmisi videokõnesid, külaskäike ja tulevikku. Oluline on arutada ka plaane kaugemaks tulevikuks, kuidas te saaksite mõlemad ühes kohas elades suhtes olla. Suhteekspertide sõnul peaks kaugsuhe ideaalis olema siiski ajutine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles