Grete Klein vallaliseelust: olen tüdinud kõike üksi tegemast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

«Padjaklubi» staar Grete Klein (25) tunnistas ajakirjale Tervis Pluss, et satub järjest tihedamalt beebiriiete osakonda, kuigi tal tegelikult sinna veel asja pole. 

Kui Grete sündis, oli ta ema 18-aastane ja tänu sellele, et ema on nii terve ja noor, on neil veel palju ühiseid aastaid. Seepärast usubki näitlejatar, et temas on tärganud ehk emainstinkt, sest ta tahaks noorelt emaks saada. «Ma tahan, et ka minul see nii oleks, aga loomulikult… selleks tuleb ju leida õige mees,» naeris ta ja märkis, et õige partner talle oleks selline, kelle kõrval ta saaks tunda end õrna ja armsana. «Ma tahan, et ta pakuks mulle turvatunnet ja kui vaja, aitaks ka otsuseid vastu võtta, sest iseseisvalt elades olen ma tüdinud kõike üksi tegemast.»

Samas ei kurda Grete praeguse elukorralduse üle, sest vallalisena käib ta palju väljas ja naudib suhtlemist. «Eks näis, millal ma paikseks jään. Arvatavasti tunnen ma õige hetke ja inimese ära. Ma pole iseenda sees urgitseja ega ülemuretseja. Kui mul hästi läheb, siis ma ütlen seda, ja kui mul hea ei ole, annan samuti teada,» sõnas ta. «Selline ma kord olen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles