Helen Adamson: linnainimestes on palju kadedust ja võltsi olemist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Mardo Männimägi

Lauljanna Helen Adamson (27) rääkis Kroonikale, et kui ta seitse aastat tagasi Tallinna kolis, läks linnaeluga harjumine kuidagi valutult. Kuu ajaga hakkas Tallinn talle sobima, kuid tema enda loomus pole seetõttu muutunud.

«Eks siin on palju asju teistmoodi – inimestes kadedust  ja võltsi olemist, mida Lõuna-Eestis palju ei kohanud, kuid sellest ei saa end heidutada lasta,» nentis Helen. «Ma julgen öelda, et jään alati tavaliseks maatüdrukuks, kel jalad maas.»

Helen on enda sõnul väga vaikne inimene ja võõras seltskonnas jääb pigem tagaplaanile. Seetõttu kiputakse mõnikord arvama, et ta on ülbe, kuid see pole sugugi tõsi. Tallinna kolides tajus lauljatar ka teiste naiste kadedaid pilke, kuid enam mitte. «Olen tugevamaks saanud ja tajun inimesi üsna hästi,» sõnas ta. «Tänu sellele hoian eemale inimestest, kes tunduvad ebasiirad. Mu hääleseadeõpetaja ütles, et olen meheliku analüütilise mõtlemisega. See ilmselt mind mingil määral ka päästab – jalad maas ja pea selge.»

Loe Helenist pikemalt värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles