Kaheksa stiilset väikeõde, kes hoiavad pere kuulsust au sees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014 Elton John AIDS Foundation Oscari pidu. Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian
2014 Elton John AIDS Foundation Oscari pidu. Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian Foto: Scanpix/ REUTERS

24. juunil pidas kuulus Beyonce väikeõde ja lauljatar Solange Knowles oma 28. sünnipäeva ning sel puhul koostas Harper's Bazaar nimekirja kaheksast noorest ja kuulsast staariõest.

Lauljatar Beyonce'l pole sugugi vähemkuulsam 28-aastane õde Solange Knowles, kes teeb ilma lauljana ning külastab usinalt festivale ja punaseid vaipu.

Inglise modellile Poppy Delevingne'ile teeb varsti silmad ette imekaunis Cara, kes armastab teadaolevalt rohkem naiste seltskonda, kui meeste ja teeb ilma kuulsate brändide kampaaniates.

Näitlejanna Kate Mara paar aastat noorem õde Rooney Mara on eriti kuulus filmis «The Girl with the Dragon Tattoo» näitlemise pärast ning põrutas taevasse lausa särava komeedina.

Maailmakuulsale legendaarsele supermodellile Kate Moss hakkab varsti ohtrat konkurentsi pakkuma väikeõde Lottie, kes samuti on näidanud end heast küljest moemaailmas.

Lisaks teevad ilma ka Olsenite õed ja noor Kendall Jenner, kes varsti on kuulsam kui ta vanem õde Kim kardashian, kes hiljuti räppari Kanye Westiga abiellus. Imekaunis Kendall vallutab ka usinalt moelavasid.

Vaata kogu galeriid kuulsatest õdedest SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles