Kas võiksite oma partneriga kolmekat proovida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõte kolmekast ei ole paljudele meelepärane, kuid siiski võib see olla hea viis seksielu vürtsitamiseks. Kuigi idee võib tunduda huvitav ja lõbus, peab selle enne hoolikalt läbi kaaluma.

Women’s Health Magazine vahendab ekspertide soovitusi, mida peaks enne kolmeka tegemist oma partneriga kindlasti läbi arutama:
 

Kuidas see mõjutab teie suhet?
Kolmeka tegemine võib sinu seksielusse vürtsi lisada, kuid samas võib tekitada ka ootamatuid pingeid ja piinlikkustunnet. Kui te plaanite kolmekat, siis kõige olulisem on seda ette planeerida. Üks peamine levinud valearusaam on, et parim seks on spontaanne. Eriti puudutab asi kolmekat, sest läbimõtlematult ei ole seda mõistlik teha. Arutage põhjalikult oma fantaasiaid ja ootuseid oma partneriga – kas see võib põhjustada armukadedust, kas te tahate seda ainult ühekordselt proovida, kuidas toime tulla kui midagi läheb valesti.

Kes peaks olema kolmas inimene?
Kui te olete ühiselt otsustanud proovida kolmekat, siis peate mõtlema, kes võiks olla see kolmas inimene. See on küsimus, mille üle tuleb väga pikalt ja hoolikalt mõelda. Hea viis on seksi või eelmängu ajal kujutada ette kolmandat inimest teie voodis. Proovige seda, et aru saada, kuidas see võib tunduda. Olge ettevaatlikud kui plaanite kolmekasse kaasata oma parima sõbra. Paljud inimesed tahavad valida sõbra, sest nad arvavad, et sõpra usaldavad nad kõige rohkem. Sageli tekitab see aga probleeme ning ebakindlustunnet. Pigem soovitatakse otsida kolmandat inimest mujalt – näiteks seiklushimuline ühine tuttav, keda te väga hästi ei tea.

Mis on teie ootused?
See on raske küsimus. Kui üks teist arvab, et kolmekas on veider ja piinlik, siis see tõenäoliselt sellisena ka mõjub. See on märk, et te pole selleks veel täielikult valmis. Kõik asjaosalised peavad olema täielikult veendunud, et nad soovivad seda teha. Seda ei tasu teha pelgalt oma partneri lõbustamiseks või tema fantaasia teostamiseks, kui endal ei ole huvi. Sel puhul on tõenäosus suurem, et sellest tuleb ebameeldiv kogemus. Tasub ka vältida ootust, et kolmekas võib lahendada probleemi sinu suhtes, isegi kui probleemiks on igav seksielu. See võib tuua küll veidi uut seiklust teie magamistuppa, aga tõenäoliselt ei muuda see olukorda paremaks pikaajalises perspektiivis. Parim võimalik ootus on juba heale seksielule vürtsi lisamine.

Mis on teie reeglid?
Isegi kolmanda inimese magamistuppa kutsumine ei tähenda, et kõik on lubatud. Kolmeka jaoks on kasulik kokku leppida teatud reeglites – mis on lubatud, mis ei ole lubatud, kes keda ja kust võib puudutada. Näiteks paljud naised ei taha lubada suudlemist, sest tegu on liiga intiimse tegevusega. Kuigi enamik reeglitest koostavad paarid ise, siis üks universaalne reegel peaks kõikide puhul kehtima: kui mees vahetab kolmeka ajal partnerit, siis tuleb vahetada ka kondoomi. Ning veel üks kolmeka kuldreegel: kui teile ei meeldi, siis te võite iga hetk lõpetada. Olge viisakad – eriti kolmanda inimese vastu – ning lepi oma partneriga kokku märguanne, mis näitab, et midagi on valesti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles