Kuus kindlat märki, et mees flirdib sinuga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millal armas mees sinuga viimati flirtis? See võis juhtuda suhteliselt hiljuti, kuid sa ei pannud seda lihtsalt tähele.

Hiljutise uuringu järgi inimesed ei oska flirtimist väga hästi tuvastada. Võrreldes meestega saavad naised sellest isegi vähem aru. Women's Health Magazine toob välja kuus märki, mis näitavad, et mees sinuga kindlasti flirdib:

  • Ta keha on sinu poole suunatud – Kas tema õlad on sinu näo poole suunatud, kui ta sinu ligiduses viibib? Siis on ta tõenäoliselt sinust huvitatud. Kui ta on sinu poole küljega, siis ei plaani ta sinuga flirtida.
     
  • Ta paistab rahutu – Nagu naised keerutavad sõrmedega oma juukseid või kohendavad seelikut flirtimise ajal, siis meestel on ka taolisi harjumusi. Kui mees niheleb oma õlgadega, kohendab oma särki või sasib juukseid, siis on võimalik, et ta flirdib sinuga.
     
  • Ta leiab sinuga ühiseid asju – Kuigi öeldakse, et vastandid tõmbuvad, siis flirtimisel on sarnasused olulised. Kui mees mainib sinuga rääkides, et talle meeldib samuti sinu muusikamaitse või huviala, siis tõenäoliselt tahab ta sind lähemalt tundma õppida.
     
  • Ta pikendab silmsidet – Mees võib sinuga toa teisest otsast flirtida, aga sa ei pruugi seda tähele pannagi. Kui ta vaatab sulle silma kauem kui paar sekundit, siis on ta sind märganud. Pikk silmside on väga oluline märk, et talle meeldib midagi sinu juures.
     
  • Ta kergitab kergelt kulme – See on veider, aga hea nõuanne: pane tähele tema kulmude liikumist. Kui mees kergitab oma kulme ja kiirelt langetab need tagasi, siis see on märk, et talle meeldib, mida ta näeb.
     
  • Ta mäletab väikeseid pisiasju – Kerge viis aru saada, kas ta flirdib sinuga, on panna tähele, kas ta mäletab sinu kohta detaile. Kui te pole mõnda aega juttu rääkinud ja ta toob välja midagi, mida sa mainisid tund aega tagasi, siis ta paneb sind tähele ning tahab sind lähemalt tundma õppida.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles