Tallinn Dollsi sünnipäeva-show jääb kehva ilma tõttu ära

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinn Dolls

Tallinn Dollsi 5. sünnipäeva puhul pidi sel neljapäeval toimuma moeetendus «Pictures on the wall» koos armastatud Eesti näitlejateja muusikutega. Show uus toimumisaeg on koos Kadrioru sünnipäevaga 22. juulil.

Modellide seas on Maria Avdjuško, Karin Rask, Getter Jaani, Birgit Õigemeel, Heli Veskimägi, Liis Lemsalu, Anni Rahula, Kristel Mardisoo ja Janne Klooren.

Sünnipäevapidu «Pictures on the wall» on emotsionaalne ja romantiline läbilõige naise ilust ja võlust läbi elutee. Spetsiaalselt piduliku kontsertshow jaoks on loonud muusika Karl-Alexendar Sepp, mida esitab uus tõusev täht Johanna Eenma.

Kollektsioon on üles ehitatud eriliste mälestuste võtmes ning jutustab loo naise sirgumisest, sidudes noorusaja vallatused, esimesed romantilised hetked kuni sirgumiseni enesekindluse ja lummava väärikuse suunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles