Kuidas tõlgendada tutvumisportaalis mehe profiilis olevat infot?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tal on imearmas naeratus, sätitud soeng ja ta isegi tsiteerib Kafkat oma profiili esilehel. Esialgu võib sulle tunduda, et oledki lõpuks leidnud selle raamatuid lugeva nägusa mehe, keda sa ei lootnud kohtinguportaalist ealeski leida. Aga äkki on tema profiilis peidus veel midagi, mida sa oled suures õhinas valesti tõlgendanud?

Kui tahad teada, kas su uus silmarõõm on ikka täpselt selline, nagu sulle tundub, pead olema väga osav detektiiv. Tema profiilis peitub väga mitmeid asju, mis võivad ta tõelise palge sulle paljastada, kirjutab iDiva.

Järgnevalt on välja toodud mõned infokillud, mida tasuks kohtinguportaalides hoolikalt jälgida.

1. Mehe kasutajanimi. Pane alati tähele, milist kasutajanime mees kohtinguportaalis kasutab. Kui see on näiteks TõuTäkk või Lahemees85, siis ei tasuks meest ehk liiga tõsiselt võtta. Tõenäoliselt pole see mees ei tõutäkk ega ka eriti lahe tüüp. Vaata kindlasti üle, milline on mehe kasutajanimi tutvumisportaalis ja hoia eemale neist, mis on humoorikad või lausa solvavad. Kui mehel on solvav kasutajanimi, siis tõenäoliselt võib ta ka päriselus üle piiri minna.

2. Mehe fotod. Kas mehe profiilipildil on näha tema kaela ümber naise kätt? Kas fotolt on naine välja lõigatud? Või on mehel käes õllepudel ja sigarett? Samuti tasuks ettevaatlik olla meestega, kes demonstreerivad fotodel oma muskleid või tätoveeringuid. Tegemist võib olla väga edeva ja pealiskaudse mehega. Profiilipilt loob esmamulje, seega tasuks vaadata, et mees oleks sellel nägus ja hoolitsetud.

3. Mehe profiil. Loe terve mehe profiil läbi. Kas ta on kõigile küsimustele vastanud? Kas ta vastas üksikute sõnadega või kasutas täislauseid? Täislaused näitavad hästi, milline on meie keelekasutus ja suhtumine.

4. Mis talle meeldib. Vaata hoolikalt üle, millised on mehe hobid ja mis talle üldiselt meeldib. Kas need sobivad sinu eelistustega? Kui talle meeldib lõõgastuda telerist sporti vaadates ja sina eelistad seikluslikke reise, siis ilmselt ei kestaks teie suhe väga kaua. Vastandid tõmbuvad, aga kui te olete liiga erinevad, ei pruugi teil pikka ühist tulevikku olla.

5. Mida sa tunned. Kas tema profiil jätab sulle hea või halva mulje? Kui ta on profiili kirja pannud palju asju, mis sulle tegelikult ei meeldi, siis kas on ikka mõtet tema peale oma aega raisata?  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles