Abielus jalkafänniga? Nippe, kuidas üheskoos jalgpalli MMi nautida

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kätte on jõudnud järjekordsed jalgpalli maailmameistrivõistlused, mis naelutab kuuks ajaks teleka ette paljud mehed. Kui sinu mees on üks neist, siis on viise, kuidas see periood nii endale kui ka oma partnerile nauditavaks muuta.

Sport võib tekitada paaride vahel tihti lahkarvamusi ja tülisid. Naisele võib näiteks tunduda, et mees pöörab jalgpalli vaatamisele rohkem tähelepanu kui temale. Yourtango.com vahendab nippe, kuidas saab jalgpallihooajal mehega suhteid hoopis lähedasemaks muuta:
 

  • Küsi temalt, kas jalgpalli MM on tema jaoks oluline ja mida ta sellest ootab

Uuri välja, kes on tema lemmiktiim ja mängija ning kui palju ta plaanib mänge vaadata. Küsi temalt, kas ta tahab, et sina temaga liituksid, või eelistab ta seda teha pigem üksi või sõpradega. Kui sa oled välja selgitanud, mis tema jaoks oluline on, siis saad edaspidi tema lemmiktiimiga uudiste vahendusel kursis olla. Sel viisil saad sa jalgpalli teemadel teatud määral temaga kaasa rääkida ning sa ei tunne ennast nii tagaplaanile jäetuna. See periood on võimalus mehele näidata, et sa hoolid asjadest, mis on temale tähtsad, isegi kui sind see niivõrd ei huvita.

  • Kui ta tahab, et sa temaga mängusid koos vaataksid

Mõtle oma mehest kui jalgpallimeeskonna kaptenist – eesmärk on oma tiimi igal võimalikul viisil toetada. Mängu vaadates ei saa rääkida lastest, kohustustest, tulevikuplaanidest või isegi ilusatest jalgpalluritest. Ära sega meest, hõiska koos temaga värava puhul ja serveeri teleka kõrvale suupisteid ja jooke. Kui sul on küsimusi, siis oota reklaamini või mängu lõpuni. Sel viisil su mees hindab väga temaga koos jalgpalli MMi vaatamist.

  • Kui ta ei taha sinuga mänge koos vaadata või sina eelistaksid seda mitte teha

On olemas teinegi viis «vaadata» sporti omas mehega, et sa ei pea terve aeg juures viibima ja ekraani jõllitama. Kindlusta talle nauditav mänguvaatamise kogemus ja toeta teda. Küsi näiteks, kas ta tahab sõpru külla kutsuda või suupisteid ja jooke teleka juurde. Siis sa saad kodust lahkuda ja teha mängu ajal midagi muud. Sa võid teda ka julgustada minna kuhugi mujale jalgpalli vaatama, et tal võimalikult tore oleks. Kui mängud on läbi, lase tal nendest muljeid rääkida. Kui sind need ei huvita, siis keskendu sellele, et su mees on õnnelik.
 

Mehed jumaldavad naisi, kes mõistavad nende spordivaimustust ja lasevad neil rahus mänge vaadata. Kasuta võimalust, et jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal oma mehe südant võita. See on seda väärt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles