Üllatav asi, mis võib määrata, kas kaaslane helistab sulle pärast kohtingut või mitte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled mõnikord pärast kohtingut imestanud, miks kaaslane sulle uuesti ei helista? Võib-olla on asi selles, et sulle ei meeldinud tema karvane toakaaslane. Koguni 66 protsenti vallalistest lemmikloomaomanikest on öelnud, et nad ei läheks kohtingule inimesele, kellele lemmikloomad ei meeldi.

Kohtinguleht Match.com viis koostöös veebilehega PetSmart läbi küsitluse, milles osales üle 1000 lemmikloomaomaniku. Selgus, et see, kuidas inimesed lemmikloomadesse suhtuvad, on loomaomanike jaoks väga oluline, kirjutab Women's Health Magazine.

Veel selgus, et 59 protsenti loomaomanikest oli arvamusel, et lemmiklooma võtmine varjupaigast või hoiukodust on tunduvalt seksikam kui lemmiku soetamine. 35 protsenti naistest tunnistas, et nad on partneri vastu suuremat huvi tundnud, kui on kuulnud, et mehel on lemmikloom.

Seega, kui plaanid välja minna lemmikloomaomanikuga, siis peaksid ka ise loomadesse hästi suhtuma, vastasel juhul võib teie suhe juba eos olla hukule määratud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles