Kaheksa värvitooni, mis sobivad kõige paremini blondide juustega naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley Foto: Reuters / Scanpix

Kui soovid oma jumet ja juuksetooni rohkem esile tuua, siis tasub teada, millised värvitoonid võiksid su garderoobis domineerida.

MSN Glo koostas väikese värvijuhendi blondide juustega naistele.

Kuldne. Kui sul on kuldpruunid juuksed ja oliivikarva nahk nagu Rita Oral, eelista sooje metalseid värvitoone (näiteks kuldset või tuhmi pronksi). Need värvitoonid lisavad su rõivastele soojust ja samas toovad su loomuliku ilu esile.

Eredad ja julged toonid. Blondide juuste ja loomuliku jumega naised nagu Kate Hudson löövad julgetes ja silmapaistvates värvitoonides lausa särama. Lisa oma rõivastele vürtsi helepunase salli või aksessuaari abil, mis rõhutavad eriti kenasti su jumet.

Punased toonid. Võib ju tunduda vastuoluline kanda punaseid toone, kui sul on Scarlett Johanssoni moodi maasikablondid kiharad ja hele nahk, kuid tumepunane riietus toob su juuste punaka tooni vaid paremini esile.

Virsikukarva roosa. Kui sul on tuhmblondid juuksed ja keskmise heledusega nahk nagu Jualianne Hough'l, rõhuta seda soojade ja neutraalsete toonidega, näiteks virsikukarva roosaga.

Roheline. Christina Applegate'i blondid juuksed ja hele nahatoon sobivad hästi rahulike, kuid rikkalike värvidega nagu näiteks rohelisega. Roheline värv annab rõivastele sügavust, kuid samas pole see niivõrd silmatorkav, et su juuksetoonilt tähelepanu ära tõmmata.

Roosa. Kuigi Reese Witherspoon ja teised heleblondide juustega naised näevad paljudes värvitoonides kaunid välja, on just roosad toonid need, mis blonde juukseid eriti kenasti rõhutavad.

Meekarva toonid. Rõhuta mesiselt blonde juukseid ja kuldset jumet nagu Rosie Huntington-Whiteley ja eelista mee- või sinepikarva kollaseid toone. Rikkalik tumekollane värvitoon sobib kenasti blondid juustega kokku.

Sinine. Helekollased juuksed ja hele nahk nagu Gwyneth Paltrow'l sobivad kokku tugevate ja elavate värvitoonidega, näiteks sinisega. Väldi pastelseid ja neutraalseid värvitoone, mis võivad su välimuse plassiks muuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles