Getter Jaani: ma ei arva endast kuigi hästi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Martin Ilustrumm

Lauljanna Getter Jaani tunnistas Kroonikale, et on suur kahtleja, kuigi viimasel ajal on ta muutunud enesekindlamaks ja julgeb oma arvamust rohkem välja öelda.

«Tunnen, et mind on ees ootamas uus ja põnev algus. Minusse voolaks justkui uus energia, mis muudkui koguneb ja koguneb ning ühel hetkel vallandub. See on müstiline uus tunne minu sees ja ühel hetkel ma tean, et puhken õide,» rääkis ta ja tunnistas ka kohe, et on palju asju, mis teevad teda ebakindlaks.

Näiteks on Getter enda sõnul palju kahelnud oma lauluhääles, kuid üllatuslikult on suurt ebakindlust põhjustanud talle ka välimus. «Ma ei arva endast kuigi hästi. Vahel mõtlen, et huvitav, mida teine inimene minus näeb, mis minus erilist on,» sõnas ta. «Vahel on väga soe kuulda, kui kellegi teise suust hea sõna tuleb. See annab enesekindlust. Laval olles mul õnneks ebakindlust pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles