Uus amet? Liis Lemsalu keerutab homme Viru Keskuse moepäeval plaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldan Luxury ja Bona Dea uute kollektsioonide esitlus Rocca al Mare keskuse Kuldan Luxury juveelikaupluses. Liis Lemsalu ja Allan Roosileht
Kuldan Luxury ja Bona Dea uute kollektsioonide esitlus Rocca al Mare keskuse Kuldan Luxury juveelikaupluses. Liis Lemsalu ja Allan Roosileht Foto: Kuldan Luxury

Homme, 4. juunil toimub Viru Keskuse aatriumis meelelahutuslik moepäev, mis on täidetud mitmekülgsete vestluspaneelide, kuue ainulaadse moefilmi ning esmakordselt DJ-ametisse astuva Liis Lemsalu lemmikmuusikaga.

Päev algab põnevate vestluspaneelidega, kus alternatiivmeedia teemal võtavad sõna moe- ja elustiiliblogijad Anni Jürgenson, Merily Leis, Anna Elisabeth Vaher ja Aljona Sokolovskaja. Seejärel pajatavad moelooja töö telgitagustest disainerid Kadri Kruus, Paula Pärnaste ja Loomeinkubaatori esindaja Katrin Jaaska. Vestlusringide järel võtab Viru Keskuse aatriumi lava üle Style Up meeskond, kes annab nõu, millisele kehatüübile sobivaimaid rõivavalikuid teha.

Alates kella 13.00 jõuab pea igal täistunnil aatriumi suurele ekraanile tänapäeva moemaailma kahurvägi. Tasuta linastusele tulevad moedokumentaalid Isabel Marantist, Alexander Wangist, Jeremy Scottist, Narciso Rodriquezest, Diane von Furstenbergist ning Karl Lagerfeldist. Moefilmi legendaarsest Yves Saint Laurentist saab näha ka samal õhtul Viru Keskuse Katusekinos.

Harivatele vestluspaneelidele ning inspireerivatele moefilmidele paneb elegantse punkti Liis Lemsalu, kes alates kella 20.00 annab kõigile huvilistele võimaluse seekord hoopis kuulata, mis on tema enda lemmikmuusika, mida ta igapäevaselt kuulab.

MOEPÄEVA AJAKAVA:

Vestlusringid:

12.00 «Moe- ja elustiiliblogid. Kas kasvav trend alternatiivmeedias?»

Vestlevad Anni Jürgenson, Anna Elisabeth Vaher, Merily Leis, Aljona Sokolovskaja.

12.20 «Moedisaineri töö telgitagused. Mida ja kuidas teha, et moeäris kanda kinnitada ja püsima jääda»

Vestlevad Katrin Jaaska (Loomeinkubaator), Kadri Kruus, Paula Pärnaste (Swärk).

12.45 «Kehatüübid: mis täht oled Sina ja mille järgi rõivaid valida?» (www.styleup.ee)

Moefilmid:

13.00 Jeremy Scott

14.00 Diane von Furstenberg

15.00 Alexander Wang

16.00 Narciso Rodriguez

17.00 Isabel Marant

18.00 Fendi by Karl Lagerfeld

19.00–20.00 Plaate keerutab Liis Lemsalu

Kõik aatriumis toimuvad sündmused on Viru Keskuse külastajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles