Lugeja kirjutab: kontrollimatu kuum vaha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaha
Vaha Foto: SCANPIX

Naine24 lugejamängu raames ootasime lugejate kirju iluteenuste teemal. Oma kogemustest pajatab meile neiu, kellele kosmeetik kogemata kuuma vaha jalgadele lasi.

Iluprotseduuri nautimise asemel võib saada üsna teravaid elamusi. Nimelt kogesin seda ise, kui lastes vahaga talvekarva eemaldada, eraldus kosmeetikul nn padrunist mitte vajalik paras portsjon kuuma ollust, vaid korraga terve padrun otse mu labajalgadele.

Suurema osa said endale ka vaese kosmeetiku käed, kes esimese hooga sattus paanikasse ja oli nutu äärel. Asja ei teinud ka paremaks see, et lamasin värv silmadel, nii et nägemine puudus ja võisin kuulata ainult teenindajanna oigeid katastroofi ulatuse kohta. Nii ei saanud ma ka abikätt ulatada.

Lõpuks suutis daam pärast kogu õlitagavara rakendamist enda käed kleepuvast vahast puhtaks saada, puhastada põrand, voodi, ja alustada uuesti sedakorda vähemohtliku vahapadruniga.

Ei julge mõeldagi, mis oleks siis saanud, kui see vahalaviin oleks tabanud mõne kliendi delikaatsemat piirkonda.

Igatahes lubas kosmeetik mittekõlbuliku töövahendi kohta varustajale pretensioonid esitada...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles