Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa moekollektsioonid ning Tanel Veenre ehted Tallinna Teletornis

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 30.mail esitlesid moeloojad Aldo Järvsoo, Liisi Eesmaa ja Tanel Veenre oma loomingut Tallinna Teletornis.

Vaatemängulisel õhtul tulid esitusele kahe moekunstniku - Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa uusimad kollektsioonid. Eesti pikimale moelavale jõudis rohkem, kui 80 rõivakomplekti, millest sai koos Tanel Veenre ehetega ühtne tervik.

Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa optiliselt hüpnootilised mustrid mängivad vastanditega: lendlev-õhuline kohtub arhitektoonilise seaduspäraga, läikivale-küütlevale on tasakaaluks rahulik ja matt, illusiooneloovat mustrimaagiat toob tagasi maa peale selge ja puhas värvipind.

Etenduse toimumispaigaks valitud Tallinna Teletorn pakkus moeetenduse jaoks erilist keskkonda: torni jalamil rohkem, kui sajameetrisel laval toimuvat etendust said lähedalt jälgida kõik soovijad.

Vaata pilte ja videot!

Neljapäeval, 5 juunil kell 10-19 on võimalik värskeid kollektsioone uudistada ja proovida HÜPNOOS showroomides - Aldo Järvsoo & Tanel Veenre kollektsioone Embassy of Fashion moemajas (Tatari 6) ning Liisi Eesmaa moode Sireen Vintage salongis (Müürivahe 22, kollane uks, uksekell Sireenid).

www.facebook.com/eesmaafashion

www.facebook.com/tvjewellery

www.embassyoffashion.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles