Galerii: Kätlin Kaljuvee ja Julia Korovina esitlesid värskeid suvekollektsioone

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul esitlesid kodumaised moedisainerid Kätlin Kaljuvee ja Julia Korovina oma uusi kollektsioone Baltika kvartalis asuvas moepoes Zero. 

Kätlin Kaljuvee uut kollektsiooni ilmestavad taaskord tema enda poolt käsitsi joonistatud moeillustratsioonid, millest kujundatud mustrid – hobuse, mao, paabulinnu ja lille omad - on kantud siidisallidele ja tuunikatele. Kollektsiooni salle ja rätikuid saab kanda väga erineval ja endale sobival moel, sidudes neid näiteks pluusideks.

Julia Korovina moebrändi Jukocute kollektsioon «Magnolia» sisaldab naiselikke, suviseid ja romantilisi kotte, mille loomisel on kasutatud lillemustreid, tikandeid, mustrilist nahka, pehmeid roosasid ja beeže toone, valikus on ka kontrastsed erksamates toonides tooted. Lisaks kuuluvad valikusse ka väiksemad aksessuaarid nagu kotid mobiilide või tahvelarvutite jaoks.

Esitluse muutsid veelgi põnevamaks aksessuaarid ja rõivad kodumaiselt moebrändilt Oomyo, mis valmistab jooga harrastamiseks sobilikke tekstiiltooteid. Trikotaažist pluusid, püksid ja turban-sallid sobisid hästi kokku nii siidirätikute kui luksuslike nahkkottidega. Tulemuseks uudsed ja üllatavad rõivakomplektid.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles