Rõivaesemed, mis võiksid üle 30-aastase naise garderoobis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas sinu garderoobis on vähemalt üks kaunis kokteilikleit?
Kas sinu garderoobis on vähemalt üks kaunis kokteilikleit? Foto: SCANPIX

Kahekümneselt tahavad naised erinevate rõivatrendidega eksperimenteerida ja ilmselt soetavad paljud ka taolisi rõivaid, mida nad järgmise viie aasta jooksul kordagi selga ei pane. Kolmenkümneselt hakatakse aga mõtlema sellele, et garderoob võiks olla ajatu ja selles võiks olla võimalikult palju asju, mida saaks teistega kergesti sobitada.

MSN Glo kirjutab sellest, millised rõivaesemed võiksid üle 30-aastaste naiste garderoobides olla.

Klassikaline pintsak/jakk - igal naisel võiks garderoobis olla vähemalt üks viisakas pintsak, mis sobiks nii kleidi kui ka pükste või seelikuga kandmiseks. Pintsakuga sobib minna nii töövestlusele kui ka lastega loomaaeda.

Kokteilikleit - lisaks pintsakule võiks garderoobis olla ka kaunis kokteilikleit, mis sobiks näiteks eelpool mainitud pintsaku alla. Kokteilikleit võib olla mustriga, värviline või ühevärviline ehk täpselt selline, nagu sulle meeldib. Poodides on saadaval päris mitmeid erinevaid lõikeid, seega midagi iga kehatüübiga naistele.

Stiilne aluspesu - oled vallaline või suhtes? Pole oluline, mõlemal juhul võiks su pesusahtlis olla üks kaunis (ja miks mitte pitsiline) pesukomplekt. Partner, olgu siis ajutine või püsiv, oskab seda kindlasti hinnata.

Kaunid kontsakingad - igal naisel peaks olema üks kaunis kingapaar, mida pidulikel puhkudel jalga panna. Kontsakingad võivad mõnikord ebamugavad olla, seega enne üritustele minemist võiks nendega kõndimist kodus harjutada.

Vihmamantel - klassikaline vihmamantel, mis oli näiteks Audrey Hepburni ja Jackie Kennedy suur lemmik, ei lähe kunagi moest. Vaata poodides ringi ja leia vihmamantel, mis sinu figuurile kõige paremini sobiks.

Kašmiirist kampsun - kolmekümneselt hindad kvaliteetsemaid asju ja kašmiirist kampsun on kindlasti üks ese, mis su garderoobi luksuslikumaks muudab.

Tumedad teksased - kolmekümneselt peaksid olema juba leidnud ka oma lemmikud teksapüksid poelettidelt üles. Need ei pea olema mõne hinnalise rõivamärgi teksased, kuid need peaksid sulle kui valatult sobima ja sind saledamaks muutma. Soovituslik oleks vältida säravate kaunistustega või katki rebitud teksaseid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles