Seitse asja, mis muudavad suudluse ideaalseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid, et suudlus oleks ideaalne, siis peaksid mõne asjaga arvestama. Kui oled koos õige inimesega, siis peaksid kõik asjad muidugi ise paika loksuma, seega pole tarvis liigselt muretseda. Aga hoolimata mugavustundest võid siiki proovida muuta seda hetke võimalikult meeldejäävaks.

Allwomenstalk toob välja mõned asjad, mis muudavad iga suudluse ideaalseks.

Personaalne side. Hoolimata sellest, et suudlus võib olla väga kirglik, ei tunne sa, et oled seitsmendas taevas, kui suudled vale mehega. Selles pole midagi halba, kui tahad aeg-ajalt mõne tundmatuga ameleda, aga suudlus on tunduvalt parem ja nauditavam siis, kui partner on keegi, kes su kõhus liblikad lendama paneb. Üks olulisemaid asju, mis suudluse heaks muudab, on partneritevaheline keemia.

Füüsiline tõmme. Kuigi inimese iseloom peaks olema esimene asi, mida sa tema juures hindad, on väga tähtis ka see, et tunneksid tema suhtes tõmmet. See ei ole pealiskaudne, kui me ihkame kedagi, keda peame seksikaks. Füüsiline tõmme on igas suhtes tähtis. Hea asi on see, et mida rohkem aega sa ühe inimesega koos veedad, seda atraktiivsemaks ta sinu jaoks muutub.

Koht. Kui armastad seda, kellega suudled, siis pole ilmselt oluline, kus te suudlete. Te ei pea olema kahekesi Eiffeli torni tipus, kuid samas ei tahaks ju suvalisel tänavanurgal ka musitada. Pea meeles, et asukoht võib oluliselt mõjutada seda, milline mälestus teil suudlusest jääb.

Pehmed huuled. Kellelegi ei meeldi suudelda katkiseid või liialt kuivi huuli. Kui lähed kohtingule, võta hügieeniline huulepulk kindlasti kaasa, et huuled oleksid pehmed ja mõnusad.

Ajastus. Ära suudle kedagi siis, kui ta on parajasti sinu peale pahane. Tõesti, mõnikord võib see olukorra paremaks muuta, kuid tavaliselt toimib see hoopis vastupidiselt. Pealegi ei kao probleem pärast suudlemist kuskile ja te peate sellega ikkagi silmitsi seisma. Vali suudluseks õige aeg, et sellest ilus mälestus jääks.

Privaatsus. Leidub inimesi, kes ei taha avalikus kohas intiimseid asju teha ega tundeid välja näidata. Pealegi võib ebamugavust tekitada see, kui inimesed teist pidevalt mööda kõnnivad ja teid vaatavad. Veendu, et oleksite suudlemiseks piisavalt intiimses kohas, kus mõlemad end hästi tunneks. Sel viisil on see hetk eriline, sest selles olete vaid teie kaks.

Seksuaalne pinge. Mida kauem oled unistanud oma silmarõõmu suudlemisest, seda suuremat ärevust tunned enne, kui see tegelikult juhtub. Olete ilmselt mõlemad seda hetke oodanud ja ootusärevus muudab hetke vaid armsamaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles