Mida teha, kui mees tahab «liiga palju» seksi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks peamisi kaebusi naiste suust on: «Mees tahab ainult seksi!» See kaebus võib aga erinevatele naistele erinevaid asju tähendada. Mees võib tahta seksi ilma naisele midagi vastu andmata või on mees tõeliselt armastusväärne, kuid tahab lihtsalt tihemini seksida kui naine.

Kui naisele tundub, et mees tahab temalt ainult seksi, siis võib naine tunda end halvasti, tema tunded võivad olla riivatud ja ta on veel vähem seksist huvitatud kui enne. Aga teatud mooduste abil on võimalik olukord magamistoas harmoonilisemaks muuta, kirjutab Your Tango.

Näita mehele, kuidas ta saab seda, mida tahab

Kui tahad, et mees oleks sinuga hell ja näitaks oma tundeid rohkem välja, siis näita talle eeskuju, olles tema vastu hea ja väljendades seda, mida sa tema vastu tunned. Seejärel algata ise seks. Mehed võivad olla laisad, kuid nad ei ole rumalad. Tal võib kuluda aega, et kaks asja kokku panna, aga kui ta mõistab, et saab seda, mida tahab, siis, kui on sulle andnud seda, mida sina tahad, siis hakkab ta asjale loominguliselt lähenema ja üritab sind õnnelikuks teha. Kui tema annab enne sinule, mida sina tahad, siis võid peagi märgata, et sulle isegi meeldib fakt, et mees on nii seksimaias.

Kui ta pole valmis sinu vajadusi rahuldama, siis ära tee talle mingeid teeneid

Üks naine rääkis, et tema mehe ettekujutus eelmängust on see, kui mees astub köögist läbi ja ütleb: «Lähme seksime.» See, kui sa tahad mehelt enne seksi saada midagi, mis sulle meeldib või sinu jaoks oluline on, ei pea olema sugugi väiklane. Asi on lihtsalt mugavuses versus ebamugavuses ja selles, mida närvisüsteem on õppinud tegema. Surve mõjub motiveerivalt, kuid survest vabanemine on see, mis õpetab inimesi. See, kui mees tahab sinuga seksida, seab teda teatud surve alla. Kui ta mõistab, et saab survest vabaneda valesti (ilma sinu vajadusi rahuldamata), siis tema närvisüsteem jätab meelde, et sinu hästi kohtlemine pole sugugi tähtis.

Selle asemel, et olla otsekohene, anna mehele pigem segaseid vastuseid. Näiteks: «Ma oleksin ilmselt sinuga seksinud... kui sa oleksid mulle päeva jooksul kasvõi korra helistanud, aga praegu ma olen lihtsalt nii väsinud...» Seejärel keera talle selg ja jää magama. Mehele ei meeldi see ja ilmselt ta mõistab, mis mängu sa mängid, aga see pole oluline. Sina tahad, et mees mõistaks su vihjeid ja tunneks, mis tekitab temas mugavust ning ebamugavust. Ka sinu mugavus ja ebamugavus on tähtsad, sest mida õnnelikum sa üleüldiselt temaga oled, seda armastusväärsemaks sa muutud. Järgmine kord, kui mees sulle päeva jooksul helistab, tee talle selle eest väike kingitus. Kui ta teeb seda, mida sa tahad, ja sa sead talle uue ülesande ilma teda eelmise eest autasustamata, muutub mees kärsituks ega taha sind enam õnnelikuks teha.

Näita oma armastust teisiti välja

Võib-olla otsib mees enamat kui seksi. Võib-olla otsib ta armastust ja rahulolutunnet. Tee talle süüa, paku talle massaaži, ütle talle ilusaid asju ja veeda temaga aega. Paljud naised kipuvad hoiduma kõigist tegevustest, mis võivad seksini viia, sest nad teavad, et nende meest on väga kerge erutada. See võib aga probleemi vaid hullemaks muuta. Asi võib olla hoopis selles, et mees tahab teievahelist lähedustunnet suurendada ja ta tahab tunda, et on sinu jaoks eriline. Mehed on ebakindlamad, kui naised arvavad. Kui mees saab tähelepanu teistmoodi kui seksi käigus, siis võib ka tema sugutung väheneda.

Ole õnnelik, et ta tahab sinuga seksida

Kui oled kunagi olnud suhtes mehega, kes ei ilmutanud eriti seksi vastu huvi, siis ilmselt oskad hinnata seda, kui mees tahab sinuga seksida. See, kui mees tahab sind liiga palju või liiga tihti, tekitab ikka parema tunde kui see, et mees ei taha sind üldse. Pea meeles, et kaks inimest ei saa kunagi omavahel täiesti ideaalselt sobida. Üks on alati pikem, üks on raskem, üks on vanem ja üks tahab rohkem seksida kui teine. Isegi kui saad praegu rohkem seksuaalset tähelepanu kui tahaksid, katsu seda hetke nautida, sest see ei jää alati nii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles