Kümme asja, mida mehed voodis kuulda tahavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis te arvate, naised, kas meestele meeldib seksida totaalses vaikuses või eelistavad nad näiteks seda, kui partner voodis ropendab? Täielikku vaikust voodis ei taha ilmselt keegi, kuid tuleb välja, et rääkimise osas on meeste eelistused erinevad: leidub nii neid, kellele meeldib ropendav naine, kui ka neid, kes tahaksid, et naised neid voodis juhendaksid.

Yahoo! Shine uuris meestelt, mida nad voodis rohkem kuulda tahaksid. Siin on kümne mehe vastused.

«Puuduta mind sealt

Kui olete aastaid koos olnud, teate ilmselt üksteise anatoomiat hästi. Ent aeg-ajalt võiks sõnade abil meest juhendada, et ta suudaks sind üle piiri viia. Uued puudutused ja tajud võivad seksi erutavamaks muuta.

Ropendamine

Üks mees ütles, et tema kihlatu tavaliselt ei ropenda, kuid kui naine seda voodis teeb, mõjub see mehele äärmiselt erutavalt. Arvad, et oled selle jaoks liiga arg? Sa ei pea kasutama kõige ropumaid sõnu, piisab vaid sellest, kui väljendad sõnade abil, kus mehe käsi asub ja mis tunde see sinus tekitab. Veidike ulakust lisab seksile vürtsi.

«Ma tahan vaadata.»

Paljudele meestele meeldib seks päeva- või lambivalgel. Oled liiga häbelik? Keskendu sellele, mis tunde erinevad puudutused sinus tekitavad või kuidas mehe silmad särama löövad, kui ta sind alasti näeb.

«Ma nägin eile seksikat unenägu...»

28-aastane Aaron rääkis, et iga kord, kui tema tüdruksõber lauset nende sõnadega alustab, teab mees, et tulemas on midagi väga põnevat. Kui sul on mõni fantaasia, mida oled alati proovida tahtnud, võid selle kallimale esitada kui unenäona, mida eelmisel ööl nägid. Sekselule võib imeliselt mõjuda ainuüksi see, kui sa oled suuteline oma ulakatest fantaasiatest rääkima. Need ei peagi reaalsuseks saama (nt kui unistad sellest, et sina ja kallim oleksite koos üksikul saarel), kuid juba nende sõnadesse panemine võib teie mõlema jaoks erutav olla.

«Ma luban sul end üles ajada, kui sul peaks tekkima seksiisu.»

Kui peres on väikesed lapsed, siis võib seksi ajaks õige hetke leidmine olla suhteliselt keeruline. Öösel võib selleks ju võimalus tekkida, kuid beebi võib ka siis üles ärgata ja teie intiimse hetke rikkuda. Ometi võib suhtele hästi mõjuda teadmine, et kui üks peaks tahtma, siis on ka öine seks täiesti mõeldav. Samuti võib proovida hommikul varakult ärgata, et enne laste ülestõusmist veidike koos hullata.

«Ma tahan sind oma suhu.»

«Ma armastan seda, kui mu naine ise tahab mulle oraalseksi teha,» rääkis 41-aastane Jeff. «Naine teab, et mulle meeldivad need, kuid ma ei taha kunagi, et ta seda vaid minu pärast teeks. Kui ta ise ütleb, et tahab seda teha, siis ma tean, et võin end tõeliselt lõdvaks lasta.» Kui naine näeb, kui õnnelikuks teeb oraalseks mehe, muutub kogu kogemuse ka naise enda jaoks nauditavamaks ja erutavamaks.

«Ma mõtlesin terve koosoleku aja, et tahaks seda teha.»

Üks mees rääkis, et tema naine on tööl juhtival kohal ja kui ta ütleb mehele, et jõudis oma pingelise tööpäeva jooksul temale mõelda, on see mehe jaoks tõeline kompliment. Mõni üksik ulakas unistus võib tööpäeva palju põnevamaks muuta, sest tead, et õhtul saad kodus kõik oma fantaasiad ellu viia.

«Mulle meeldib see, kuidas sa lõhnad.»

Kui naine ütleb mehele, et talle meeldib mehe lõhn, ka siis, kui mees on näiteks higine, tekib mehes väga mehine tunne. Lõhn on niivõrd intiimne asi, eriti kui inimene on alasti, seega on taoline kompliment väga seksikas. Mees ei pruugi teadagi, et tema lõhn mõjub sulle erutavalt, seega aeg-ajalt võiksid talle seda mainida.

«See oli ideaalne.»

Paljud naised ei tee voodis eriti häält, seega võib meestel olla raske mõista, kas naine nautis seksi või mitte. Kui sulle meeldis vahekord, siis ütle seda mehele, ära lase tal mõistatada. Kui ta võiks järgmine kord midagi teisiti teha, siis anna talle õrnalt ka sellest teada.

«See on mu rõõmukoht!»

«Mu naine ütleb seda siis, kui on minu peal,» sõnas 27-aastane Chris. «Segu ulakast ja armsast on täiesti vastupandamatu. Ma ise tunnen samamoodi, mulle meeldib talle niivõrd lähedal olla.» Pikaajalises suhtes olemise üheks boonuseks on see, et te saate üksteisele kõike öelda, olgu siis tegemist millegi imala või äärmiselt vallatuga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles