11 asja, mida kõik mehed võiksid osata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oskused on midagi, mis pole meile sündides kaasa antud. Me omandame need oma elu jooksul, et paremini toime tulla. Oskused on tänapäeval hinnas ja mida rohkem oled sa võimeline ise ära tegema, seda kõrgemad on su aktsiad ka naiste silmis.

Yahoo! Shine koostas nimekirja asjadest, mida kõik mehed võiksid osata. Loe, mitut sina neist oskad.

1. Naisele massaaži tegemine

Kas sina oskad naisele korralikult massaaži teha? Õige massaaž võib garanteerida sulle sissepääsu naise südamesse. Siin on mõned lihtsad nõuanded, kuidas naist masseerida: pigista oma pihku mündisuurune kogus massaažiõli ja hõõru seda veidike käte vahel, et käed soojad oleksid. Alusta masseerimist naise õlgadest ja liigu aeglaselt mööda tema keha allapoole. Tee kätega ringe ja ürita kõiki kehaosi samamoodi masseerida. Ja ära kiirusta, õige massaaž võiks kesta vähemalt 45 minutit.

2. Nööpide ette õmblemine

Iga kord, kui särgil tuleb nööp eest, ei peaks sa pöörduma naise (ega ema) poole, vaid õmblema selle ise tagasi. Kui sa pole seda enne teinud, palu naisel ette näidata, kuidas see käib, kuid järgmisel korral peaksid juba ise hakkama saama.

3. Nutva naise lohutamine

Kui tahad olla tõeline härrasmees, kanna alati kaasas salvrätte, mida saad vajadusel naisele pakkuda. Tegemist võib olla ka mõne võõra naisega, keda näed tänaval nutmas, seega veendu, et sul oleks alati (puhtaid) salvrätikuid taskus, mida härrasmehe kombel naisele pakkuda.

4. Fotodel hea välja nägemine

Leia mõni foto, millel näed enda (või naise) arvates hea välja ja uuri seda. Pane tähele oma näoilmet ja kehahoiakut, õpi, millise nurga alt näed hea välja. Vähesed inimesed näevad kenad välja otse kaamerasse vaadates, seega lase oma lõuga veidike allapoole ja pööra pead, kuni leiad endale sobiva nurga. Ära unusta naeratamast, see teeb iga inimese kenamaks.

5. Nutva beebi rahustamine

Hoia beebit süles oma rinna lähedal ja kõnni temaga koos ringi. Beebi tajub sinu kehasoojust, südamelööke ja õrna kiigutamist. Räägi beebiga rahulikul häälel, vaata talle silma. Loe talle näiteks luuletusi või laula midagi vaikselt. Kui beebi pole paari minutiga rahunenud, siis saab abiks olla vaid emarind. Mida sul kahjuks pole.

6. Laelambi paigaldamine

Võib-olla pead vahepeal pilgu heitma laelambi kasutusjuhendisse, kuid vähemalt oled sa võimeline lambi oma kätega lakke paigaldama. Enne lambi paigaldamist veendu, et sul oleksid kõik vajalikud tööriistad olemas ja käepärast.

7. Tualeti parandamine

Mida teha, kui WC-potis jääb vesi jooksma? Kas helistada torumehele või parandada pott ise ära? Õige mees eelistab viimast varianti. Nagu laelambi paigaldamisel, veendu ka enne tualetipoti parandamist, et sul on kodus kõik vajalikud tööriistad. Kui midagi on puudu, laena vajalikud vahendid naabrimehelt, kes on ka kahtlemata kuldsete kätega mehine mees.

8. Restoranis laua reserveerimine

Restoranis laua reserveerimiseks piisab reeglina vaid ühest telefonikõnest. Ei tundu ju raske või mis? Ei olegi. Ometi on paljud mehed niivõrd mugavad, et naised peavad tavaliselt kõik reserveeringud ise tegema. Aeg on asja muuta!

9. Kingade viksimine

Kes mehe kingi ikka viksib kui mitte mees ise? Kingade viksimine pole sugugi raske, seega ei tohiks ühelgi mehel olla mingeid ettekäändeid, miks kingad on viksimata.

10. Triiksärkide ja viigipükste triikimine

Korralik mees peaks teadma, et kortsus särgi või pükstega ei sobi toast välja minna. Ja iga mees peaks ise vastutama selle eest, et tema särgid oleksid sirged ja pükstel viigid sees.  

11. Auto juhtimine

Kuna mees peaks olema perepea ja seega inimene, kelle poole pereliikmed pöörduvad ning kellelt abi leiavad, peaks mehel kindlasti olema ka autojuhiload. Kes muidu lapsed trenni ja naise poodlema viib? Autojuhiload annavad ka mehele endale suurema vabaduse ringi liikumiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles