Nõuandeid, kuidas ujumisriietes võimalikult hea välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on kohe-kohe käes ja varsti tekib võimalus randa mõnulema minna. Paljud mõtlevad sellele hoopis ahastusega - kui peegelpilt pole kõige kaunim, tekib tahtmine randa minemata jätta.

Loomulikult pole see mingi põhjus, miks omale suvemõnusid keelata. Kui tunned end rannariietes ebakindlalt, siis võib ehk abi olla mõnest nipist, et saaksid end bikiinides paremini tunda, kirjutab GeniusBeauty.

Esiteks pead valima omale õige suurusega ujumisriided. Olgu tegu trikoo või bikiinidega, vale suurus on igal juhul inetu. Paljud arvavad, et nende rinnad tunduvad suuremad, kui nad kannavad pisut kitsast rinnahoidjat. Tegelikult tekivad seetõttu voldikesed mujalegi ja need pole sugugi kaunid. Lisaks on liiga väikese rinnahoidjaga ebamugav olla. Kui bikiinide ülemine osa hõõrub, jätab see nahale valusad punased vöödid. Ära piina end! Tänapäeval on poodides nii hea valik, et ka rannariietel on push-up-efekt, kui seda soovid.

Ideaalsest bikiinikehast pole mõtet rääkidagi, sest kõik teavad, et inimkeha ei saa olla ideaalne. Rannas on aga vead rohkem näha, sest suurem osa kehast on katmata. See ei tähenda siiski, et sa ei saaks oma parimatele omadustele tähelepanu tõmmata ja kehvemaid kehaosi varjata.

Rannariideid valides ära ole liialt moes kinni. Otsusta ise, millised rõivad sulle kõige paremini sobivad. Las kõik teised kannavad stringe, kui tahavad. Selles pole midagi imelikku, kui sa lähed randa hoopis trikoos. Selle kevadsuve rannarõivaste kollektsioonidest leiab palju näiteks kõrge pihaosaga pükse, mis on mugavad kogukamale naisele.

Kui lähed rannarõivaid ostma, siis varu selleks piisavalt aega ja ära heitu, kui sa esimesest poest õigeid bikiine ei leia. Naised on väga erineva kehakujuga ja ühe firma tooted ei pruugigi sulle üldse sobida. Võta rahulikult ja proovi erineva tegumoega komplekte, et leida endale parim. Ka on oluline kellaaeg, millal ostlema lähed. Parim aeg selleks on hommik, sest siis pole sul kõht liialt täis, sa tunned end paremini ja teed arukamaid otsuseid.

Esialgu tasub proovida ka neid komplekte, mis sulle eriti ei meeldigi. Võid üllatuda, et seljas istub see hästi. Ära mine ostlema kindla ettekujutusega, millised võiks bikiinid olla, sest kõige paremini selgub alles proovides, milline lõige on sulle parim. Erinevate brändide suurusnumbrid võivad oluliselt erineda. Ära solvu, kui «sinu number» on liiga kitsas. Lõppkokkuvõttes pole ju oluline number, vaid see, kui hästi sa end tunned.

Kui sul on kodus olemas palju erinevaid rannariideid ja saad värve valida, tasub teada, et suve alguses heledama nahaga klapivad paremini neutraalset tooni riided. Näiteks ei rõhuta naha heledust tumedad ja beežid bikiinid. Hiljem, kui kerge jume peal, eelista värvikirevamaid rannariideid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles