Galerii: Oksana Tandit avas esinduspoe uhke moeetendusega

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moedisainer Oksana Tandit avas 14.mail Tornimäe Ärikeskuses spetsiaalselt oma kaubamärgile loodud interjööriga esinduskaupluse, eesmärgiga jõuda lähiaastatel sama kontseptsiooniga ka välisturgudele. Kevad-suvise kollektsiooni kõrval esitleti avamispeol moelooja originaalseid nahkaksessuaare.

Tänaseks juba üle kümne aasta Eesti moeturul tegutsenud disaineri otsus kolida vanalinnast Tornimäe ärikvartalisse polnud sugugi juhuslik. «Kaasaegse elu dünaamikast lähtudes soovisin eelkõige arvestada oma klientide hõivatusega ning liikuda neile lähemale,» sõnas Tandit, iseloomustades vanalinna piiratust ja parkimiskohtade vähest võimalust.

Kolimisega sai teoks moelooja kauaaegne soov luua oma kollektsioonile originaalne täislahendust pakkuv showroom ja kaubamärgile vastav interjöör.

Avamispeol esitlusele tulnud kevad-suvise kollektsiooni «DISCO» inspiratsiooniallikaks on filmi «La grande bellezza» soundtrack ja peategelase erksad ning elegantsed kostüümid. Kollektsioonis on kesksel kohal erksad värvid – sinine ultramariin, fuksia, oranž , punane ja kuldne – just jakkide detailid ning kokteilkleidid on valmistatud naturaalsest kullatud nahast. Samuti on kollektsioonis esindatud sel hooajal väga populaarne lureks, tuntud prantsuse tootja Sophie Hallette’i pits, naturaalne siid ja villane krepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles