Galerii: Ma Chérie by IRIS JANVIER heategevuslik moeetendus Tallinna Botaanikaaias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14.mail esitlesid 35 Eesti silmapaistvat, ettevõtlikku ja edukat naist Tallinna Botaanikaaias toimunud moeetendusel limiteeritud moekollektsiooni Ma Chérie by IRIS JANVIER.

Ma Chérie by IRIS JANVIER moeetenduse eesmärk oli pöörata tähelepanu noortele, kes sel kevadel kooli lõpetavad, kuid kes ei saa endale unistuste kleiti lubada. Tegu on heade või väga heade õpitulemustega noortega, kes pärit lastekodust, turvakeskusest või suurperest.

Koostöös moeetendusel kaasalöövate naiste ja ettevõtmist toetavate firmadega kingitakse noortele lisaks unistuste kleidile ka kingad, pidulik soeng ja meik- kõik, mis aitaks muuta selle päeva ilusaks ja meeldejäävaks.

Moeetendus tõi vaatajateni ülimalt naiseliku ja värviküllase kollektsiooni. Kokku tuli esitlemisele üle 50 romantilise kleidi, pluusi ja seeliku, mis võimaldaksid kaasaaegsel aktiivsel naisel joosta kodu, töö ja kohtumiste vahet. Kollektsioonist leiab ka koolilõpetajale sobilikke kleite.

Ma Chérie modellide hulgas oli palju säravaid naisi: lauljaid, näitlejaid, ajakirjanikke, sportlasi, ettevõtjaid, õpetajaid, arhidekte, juriste, iluspetsialiste.  

14.mail astusid üles sellised tuntud nimed nagu Laura Remmel (endine Põldvere), Karin Rask, Helen Laupa, Reet Härmat, Kristina Herodes, Angeelika Kang, Rica Varul, Evely Ventsli, Marge Rahu, Lilia Kristianson, Anu Saagim, Kersti Toots, jpt.

Üritust toetasid: IRIS JANVIER, Tallinna Botaanikaaed, Colonna Kinnisvara, Eesti Näituste AS, REM kingapood, CHI, Hair&Skin salong, GHD, Jane Iredale, Navy Studio, Jumestusjutud, ProfEtica, Prike, Suzani, KNUT Photography, Univer & Viitung, MTÜ Mõeldes Sinule.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles