Galerii: Läti teksabränd One Wolf esitles sügistalvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

One Wolf esitles Eestis sügistalvist kollektsiooni Otherland, mida esmakordselt presenteeriti Riia moenädala raames. 

Igavikulisest reisimisest, ekspeditsioonidest, Baltimaade metsadest ja müstikast inspiratsiooni saanud kollektsioonis kasutatakse naturaalseid materjale, tähelepanu on pööratud ka mitmekülgsele materjalikasutusele.

Brändi peadisainer Agnese Narnicka: «Ammutasin ideid ka avatud meelega inimestest, kes on alati valmis avastama enda jaoks midagi uut ning unistusteski reisima.» Teksade lõigetes on traditsiooniliselt rõhku pööratud detailidele, rõhuasetus on oversize-kudumitel ning neutraalsetel, looduslähedastel toonidel.

One Wolf on ainulaadne Läti teksabränd, mis ühendab endas kvaliteedi ja innovaatilise disaini. Lõiked ja stiil põhinevad värskendavatel detailidel, kurvilistel joontel ning selgepiirilisel siluetil, mis kõik on One Wolfi loomingus kokku miksitud. Nad elavad oma reeglite järgi ja loovad mudeleid, mis on sobivad ning meelepärased nii meestele kui ka naistele. Nende märksõnaks on unisex

Vaata pitle!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles