Kümme naeruväärset meetodit, millest pole lapse soo ennustamisel mingit abi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud lapseootel naised ootavad kannatamatult, et varakult teada saada, mis soost nende järglane tuleb. Lapse soo ennustamiseks on välja mõeldud kõiksugu kummalisi ja naljakaid meetodeid, millest pole tegelikult erilist tolku.

Erinevate umbluu-teooriatega võrreldes saab raseduse ajal saab lapse soo teada palju tõenäolisemalt ikkagi arsti juures. Kuigi, ka pärast 20. rasedusnädalat tehtud ultraheliuuring ei pruugi anda kindlat vastust, kummast soost beebi on, kirjutab Mommyish.

Sellest hoolimata on tulevaste lapsevanemate ahastuseks välja mõeldud arvukalt meetodeid, kuidas loote sugu ennustada. Siin on neist kümme, mille puhul võib täppiminemist pidada vaid pimedaks juhuseks.

  1. IntelliGender on toode, mis lubab lapse soo tuvastada uriinianalüüsi kaudu juba 10. rasedusnädalal. See pole teatavasti võimalik.
  2. Uriin ja sooda – kodune test, mida naised teevad, et lapse sugu ennustada. Vaata siit!
  3. Drano ja uriin – selle testi käigus segatakse raseda naise uriin puhastusvahendiga. Vaata siit!
  4. Hiina kalendri järgi lapse soo ennustamine. Uuri siit.
  5. Varajane ultraheliuuring – väga vara ei ole tegelikult hästi näha, kummast soost võiks laps olla. Hilisem uuring võib anda juba teise vastuse.
  6. Loote südametoonid - loote südame löögisagedus võib küll mingit aimu anda, kuid jällegi pole selles tegelikult midagi kindlat.
  7. Ennustustestid internetis - umbes sellised, nagu näiteks siin.
  8. Kõhukuju – see, kas kõht on rohkem üles- või allapoole, ei ütle lapse soo kohta tegelikult midagi.
  9. Söögiisu – tüdrukuga tahetakse magusat, poisiga soolast. Taas ei pea paika.
  10. Sõrmusetest – naise abielusõrmus riputatakse tema kõhu kohale ja sõrmuse liikumise järgi ennustatakse, mis soost võiks laps olla. Lisakommentaare pole vaja.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles