Kuidas naisele massaaži teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole oluline, kas olete koos olnud kuu või aasta, naisele massaaži pakkumine on hea viis boonuspunktide kogumiseks. Tähtis on aga teada, kuidas seda õigesti teha, et naine kogeks mõnu, mitte valu.

Modern Man toob meestele mõned nõuanded, kuidas naisi õigesti masseerida.

Loo õige meeleolu. Viirukeid ja meeleolumuusikat pole küll tarvis, aga muuda tuba selliseks, et naisel oleks seal kergem lõõgastuda. Muuda valgus toas mahedamaks või pane tema lemmiklaulud mängima.

Kasuta õlisid. Massaažiõlid või -kreemid muudavad käed libedamaks ja siis on sul lihtsam mööda naise keha liikuda. Sa ei pea midagi kallist ostma, massaažiõlisid saab näiteks ökopoest või ka apteegist soetada.

Istu naisele selga. Palu naisel kõhuli voodi peale heita ja istu ise tema pepu peale. Muidugi võid ka tema kõrval põlvili olla, kuid sul on mugavam teda masseerida, kui oled tema kohal. Alusta õlgadest ja liigu aegamisi mööda selga allapoole.

Tempo olgu aeglane. Kui kiirustad massaažiga, siis ei saa naine korralikult lõõgastuda ja tal võib tekkida tunne, et sa ei tunne end mugavalt. Kui liigud aeglaselt, siis jätad enesekindlama mulje, isegi kui sa tegelikult tunned end ebakindlalt. Pea meeles ka seda, et naine tunneb, kui su kätel pole mugav, seega ürita oma liigutusi teha nii, et tunneksid end ise ka hästi.

Ole järjepidev. Sinu puudutused ei tohiks naist kõdistada ega tekitada temas ebamugavust. Kasuta üle keha ühtmoodi survet ja ole järjepidev.

Keskendu korraga ühele piirkonnale. Professionaalsed massöörid ei tegele reeglina mitme piirkonnaga korraga. Sina ei tohiks ka seda teha. Masseeri korraga üht kohta, kuid pea meeles ka neid kohti, mis sul veel mudimata on.

Puuduta naise peput. Lähene sellele piirkonnale ettevaatlikult: kui olete alles hakanud kohtingutel käima ja te ei tunne end veel üksteise seltsis täiesti mugavalt, siis võid naise pepu mängust välja jätta. Kõik teised võiksid aga kasutada mõlemat kätt ja naise tuharalihaseid kergelt peopesadega masseerida.

Mängi naise peaga. Ära piirdu vaid keha masseerimisega, ka peamassaaž on väga mõnus. Masseeri tema kaela ja liigu ühe käega juustesse, masseerides sõrmeotstega peanahka.

Harjuta enda peal. Kui oled üksi, harjuta masseerimist enda peal. Avasta ja leia kohti oma õlgades ja seljas, mille puudutamine/masseerimine tundub mõnus. Enda peal on lihtsam üles leida ka neid punkte kehal, kuhu kipub pinge kogunema. Lisaks saab nii proovida, mis tunde üks või teine liigutus võib tekitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles