Tippjuuksur Denis Kovalenko neli lemmikjuuksetrendi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Kovalenko
Denis Kovalenko Foto: Erakogu

Hinnatud juuksur Denis Kovalenko avaldab saabuva suve lemmikud.

Esimese trendina toob ta välja loomulikkuse ja õrnuse: «See kehtib ka juuksevärvi kohta. Naturaalsetel juuksetoonidel näeb suurepärane välja trendikas pastelltoonis ombre-värv.»

Veel märgib ta näo «raamimist» põhitoonist erksama värviga: «Näo juures olevad salgud värvitakse pisut erksamaks kui ülejäänud juuksed. Maasikablond pluss roosa on ideaalne valik!»

Mida teha aga pikkade juustega? «Mulle meeldivad pikkadest juustest tehtud ebakorrapäraste ja vallatute lokkide abil sätitud lühikesed soengud, mida saab teha juukseotsi klambritega ülespoole kinnitades.»

Neljanda suunana mainib ta lühikesi soenguid, mida ilmestavad pikad tukad – Denisi arvates on atraktiivne näiteks beebiroosa poisipea.

***

Denis Kovalenko testis 2013.– 2014. aastal müügile tulnud ilutooteid Cosmopolitani iluauhindade konkursi raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba kuuendat korda. Ürituse eesmärk on aidata lugejatel selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad. Pidulik auhindade kätteandmine toimub 21. mail Lennujaama vanas hoones. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles