Viru Keskuses avab uksed River Island

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
River Island
River Island Foto: River Island

Moegurmaanidel tasub meeled valmis panna, sest juba eelseisval laupäeval avab Viru Keskuses uksed Suurbritannia tuntumaid moekaubamärke River Island. Tegu on brändi esimese esinduskauplusega Eestis ja Baltimaades.

River Island on bränd, mis pakub omanäolisi, ent soodsa hinnaga rõivaid väga laiale sihtgrupile. Viru Keskuses avatavast kauplusest leiab River Islandi värske kevad-suvise kollektsiooni nii naistele kui ka meestele, lisaks hulgaliselt rõivakomplektide juurde sobivaid aksessuaare.

River Islandi silmapaistvate ja isikupäraste riiete taga on Londoni üks suurimaid disainerite meeskondi ning bränd on tuntud erinevate koostööde poolest – olgu selleks koostöö noorte alustavate disaineritega või popp-staaridega nagu Rihanna.

10. mail toimuval suurejoonelisel avamisel valivad muusikat DJ-d Liisi Voolaid ja Madis Nestor, poodlejaid ootavad ees kingitused ja erilised maiused, kohal on meeleolukaid jäädvustusi võimaldav fotokabiin ja palju muud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles